Diumenge matí, ahir al vespre va ploure, no molt, però suficient per mullar el terreny i que no s’assequés per aquest matí, hem anat al Castell Vell d’Olivella.

No teníem clara la ruta, a les 7:30 estàvem al Caprabo el Pedro, el Jorge i jo, hem fet Fita amunt i hem trobat el Santi que baixava i al pàrquing de la Fita hem esperat uns minuts al Joan Manel.

Hem anat fins als Holandesos, baixada pels fondo de les Llenties, trialera de rigor, pista cap a Jafra, trialera del revolt i caiguda per la trialera que hi ha sobre de Jafra, riera i cap als Masets de Dalt.

Pujada per la trialera que surt després de la cadena, al costat del pi i creuant la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins hem baixat per la trialera de darrera, camí de Mas Milà i a l’esquerre pujant cap a Olivella.

Abans d’arribar a la masia a l’esquerre hi ha un corriol, que vàrem fer el divendres, l’hem baixat i al creuament hem anat cap a la dreta, cap al Pou de la Vinya i allà, seguint la pista a l’esquerre fins trobar el corriol que vau a ma dreta just abans del pi gros fins arribar a Can Suriol.

Seguint la pista que voreja la carretera fins a Olivella i entrant cap a Santa Susana per pista, per pujar a la dreta, just després del primer tancat elèctric i primera cadena.

Vas pujant fins que trobes a mà esquerre un cartell i un camí que diu Castell Vell d’Olivella i Església de Sant Pere.

No té pèrdua, es va pujant, lent perquè el camí no es agraït i està un pel trencat fins que gires a l’esquerre i els últims metres són els més durs, fins arribar a l’entrada del castell.

Hem pedalat uns metres fins arribar al tancat elèctric per arribar al castell, i deixant les bicis hem pujat al Castell Vell d’Olivella caminant.

El Jorge i en Joan Manel no hi havien pujat mai.

Foto de rigor i avall, per seguir el mateix corriol que hem deixat per pujar al castell i sortir a la pista que va a Santa Susana.

Hem baixat fins a les vinyes on es veu Santa Susana davant i a l’esquerre, ja per pista hem anat pujant cap a Can Mitjans, però sense arribar-hi.

Quan acaba la pista, es passa una cadena i just passada la cadena, seguint recte hi ha un corriol marcat amb un GR que et baixa a la pista que et dur a la principal que agafem sempre quan tornem de Les Gunyoles.

Sense deixar-la fins arribar de nou a Can Suriol, a la carretera d’Olivella i cap a Mas Milà.

El Santi s’ha acomiadat, volia tornar cap a casa i ha volgut pujar la trialera que hem fet de baixada una estona abans.

Des de Mas Milà seguint el GR cap al Mas de Can Giralt i cap a la carretera d’Olivella, agafant el corriol que et deixa just abans de passar el pont de la riera.

Allà ens hem acomiadat d’en Joan Manel que ha marxat cap a casa i el Pedro, el Jorge i jo hem fet via cap a Sitges pel camí de sempre, el Jorge ha marxat cap a casa a l’alçada de les Casetes d’en Portacreu i el Pedro i jo cap al Caprabo i cap a casa.

He parat el GPS que m’ha sortit 45,10km que he fet amb 2h 45m a una mitja de 16,3km/h, amb un desnivell positiu de 905 metres i negatiu de 851 metres, una mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i una màxima de 171 ppm que és el meu 99%, avui he anat alt de voltes un parell de cops, el 99% l’he vist pujant al Castell Vell d’Olivella. Mitja cardíaca de 75 rpm, potència mitja de 188W, màxima de 1178W, consum energètic de 1867 calories i 19,4 graus de temperatura mitja, perfecte, tot i que bastanta humitat.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 45491 m
Total climbing: 1022 m
Total descent: -1032 m
Download file: 26_09_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix