Ahir descans, teòricament el diumenge anirem a Montserrat, avui he volgut sortir molt tranquil, una Plana Novella tornant per Vallgrassa sense passar del 80% del meu pols cardíac per mirar de rodar, però no cansar el cos.

Al final hem decidit fer el Montserrat demà dissabte, diumenge donen pluja, així que la sortida d’avui tranquil.la ha anat bé.

He sortit amb la Finna Taroko, amb la gravel, i tot i amb el ritme tranquil que he mirat de dur, ha sortit una mitja prou correcte si l’hagués fet amb la Niner Jet9RDO.

25,56km amb 1h 19m a una mitja de 19,3km/h amb un desnivell positiu de 547 metres i negatiu de 545 metres, amb una cadència mitja de 76 rpm, una mitja cardíaca de 119 ppm que és el meu 69% i una màxima de 147 ppm que és el meu 85%.

Si, en algun punt he pujat per sobre del 80% que era l’objectiu ☹

El consum energètic de 843 calories, i tot i haver humitat, la temperatura prou correcte de 14,9 graus de mitja.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 25619 m
Total climbing: 586 m
Total descent: -587 m
Download file: 01_10_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix