Aquest matí de dimarts he sortit a fer un Campdasens, volia anar fins a la Plana Novella, pujar a Can Grau i tornar per Olivella cap a Sitges, però no m’ha vingut de gust, no he sortit amb gaires ganes.

Ahir vaig canviar-li les pastilles de fre de davant a la gravel, vaig comprar pastilles xinesses, no he trobat recanvi del que agafo sempre aquí, així que he comprat 4 jocs de pastilles a aliexpress, ja ho he fet per la FatBike i funcionen igual de bé.

Pastilles canviades i al fre de darrera li vaig haver de posar més oli, després de purgar-lo i que sortís bastant d’aire, vaig treure les pastilles i amb el disc posat, li vaig posar més líquid del que tocaria, ja que els SRAM Rival que duc no es poden ajustar i són bastant dolents, tot s’ha de dir.

Es la quarta vegada que haig de posar-hi més líquid i purgar-los amb 2mil quilòmetres que li he fet des del mes de març, no és gaire normal.

Entenc que no li va gaire bé que la deixi de peu al traster, però no tinc altre lloc on deixar-la.

Amb pastilles noves i més líquid del que toca al circuit de darrera, la roda de darrera anava un pel frenada, per tan he pensat que baixar a Vallcarca ajudaria a que es desgastessin un pel les pastilles i ja anés bé, així ha estat.

Pujada al Caprabo, molt de transit, collet de la Fita, m’he trobat un ciclista a dalt de tot, ens hem saludat, i baixada cap a Vallcarca per Mas Quadrell.

El bidó d’aigua ha sortit disparat a la part de la baixada que té ciment, a l’inici. He parat i després d’uns minuts de cerca l’he localitzat, un pel rascat, però encara duia aigua.

He seguit baixant.

Pujada des de Vallcarca cap a Can Granada per les zetes de ciment, a bon ritme, i des d’allà fins a Campdasens tranquil·lament, no he anat a “muerte” en cap moment.

M’ha donat 52 minuts i poc al cim, abans de començar a baixar cap a Can Lluçà.

Després de la pujada, a la dreta cap al pàrquing de Vallgrassa i baixada cap a Vallgrassa primer i cap a la Plana Novella després.

He seguit per la carretera cap a Can Grau, però he pujat cap als budistes, no hi havia ganes.

Baixant cap a la sortida dels budistes he tornat a perdre el bidó, avui només n’he dut un, però tot i que no he begut, l’he perdut 2 cops, un pel massa.

Entrada de nou al parc natural del Garraf, baixada cap a Jafra, trialera del revolt i pujada cap a Sitges per Can Marcer.

He fet la foto just davant de l’entrada de Can Marcer, hi havia un cel molt bonic, de núvols i amb les vinyes de fons… m’ha agradat.

Pujada cap al mirador dels caçadors i baixada cap a Sitges pel mateix camí de la pujada, pàrquing de la Fita, Caprabo i cap a casa.

He parat el GPS amb 34km que he fet amb 1h 40m a una mitja de 20,3km/h amb un desnivell positiu de 762 metres i negatiu de 770 metres, una mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, una cadència mitja de 78 rpm, un consum energètic de 1221 calories i bona temperatura, 14,4 graus de mitja i mínima de 13 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34137 m
Total climbing: 814 m
Total descent: -815 m
Download file: 21_09_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix