Diumenge matí, ahir donaven pluja al matí, però al final va ploure 20 minuts bé cap a les 9 del vespre, si més no a Sitges. Avui hem vist que més endins va ploure un pel més, un pel de fang, però poc.

A les 7:30 estàvem al Caprabo el Pedro, el Santi, en Josep Maria i jo.

Hem marxat cap a Can Lloses a Sant Pere de Ribes, on havíem quedat amb la resta.

Hem trobat el Jorge que ens esperava a les Casetes d’en Portacreu, hem arribat a Can Lloses i en Joan Manel no havia arribat.

Hem esperat uns minuts, poca cosa, i ha aparegut.

Carretera d’Olivella cap al Mas de Can Giralt i per pista i corriols cap al camp de futbol de Mas Milà.

Hem seguit els corriols que van paral·lels a la riera, molt humits i amb arrels que mullades tenen un pel de perill fins a Can Suriol, a la carretera d’Olivella.

Ens hem ficat per la pista que va cap a Les Gunyoles, passant primer el primer tancat electrificat pels cavalls en semi-llibertat que hi ha a la zona.

Aquí hem trobat més tolls d’aigua i més fang que a la banda més propera a la costa.

Hem anat fent fins arribar al segon tancat electrificat, on hi ha un toll d’aigua important, una bassa que es fa i queda setmanes, just abans de la cadena.

Passada la cadena em anat a l’esquerre, per pista. Va pujant i va agafant desnivell fins arribar a Cal Surià primer i a Can Trabal després.

Aquesta la vàrem fer fa un parell de setmanes el Jorge, en Joan Manel i jo, però em vaig equivocat i no vaig ser capaç de trobar un pedregà que hi ha important de baixada, una mena de corriol amb molta pedra, que vàrem trobar sortint per una pista que no havia fet mai.

Avui l’he trobat i hem baixat el pedregà. El Santi era l’únic que l’havia fet, potser farà uns 5 anys o així, i m’ha dit que no el recordava, la resta no l’havien fet mai i en Josep Maria ni les pujades de bon inici.

Hem anat a parar a la carretera de Can Trabal, creues la carretera i seguint els pals de llum elèctric hi ha un corriol que puja i creua per un corriol d’esquerre a dreta.

Hem anat a la dreta. Corriol conegut, cap a l’Arboçar de Dalt.

Anàvem a pujar inicialment cap a Les Gunyoles, però he pensat en seguir una pista que no havíem fet mai i que tot i que té una rampa important, la resta es bastant factible i et deixa al final de la trialera que hem fet algun cop baixant per sobre dels dipòsits de Les Gunyoles.

M’agrada sempre que descobreixes un tros nou al Garraf, acabes lligant per on es pot arribar i quines variants es poden fer.

Hem encarat la baixada per pista, cap a la cadena i el tancat elèctric que hem passat abans, de nou la bassa d’aigua i cap a Can Suriol de nou.

La tornada pel mateix camí, passant pel camp de futbol de Mas Milà, però en comptes d’anar cap al Mas de Can Giralt, hem entrat a l’esquerre, de nou, cap al parc natural del Garraf.

Pujada per pista i just al creuament del GR a la dreta que et dur a Can Pere de la Plana ens hem acomiadat el Santi, la resta hem fet via cap a Can Pere de la Plana.

Baixada per la Granja Escola i cap a Sitges per darrera de Can Lloses.

Al creuament amb Sant Pere de Ribes ens hem acomiadat d’en Joan Manel i del Jorge a Les Casetes d’en Portacreu, en Josep Maria i jo cap al Caprabo al polígon Mas Alba, i d’allà cadascú cap a casa seva.

He parat el GPS a la porta de casa amb 48,32km que he fet amb 2h 48 m a una mitja de 17,2km/h, amb un desnivell positiu de 852 metres i negatiu de 830 metres, hem de tenir en conte que el meu Garmin Edge 820 li falla l’alçada i sempre dona menys desnivell, la resta els hi han sortit 900 metres. Una cadència mitja de 79 rpm, una mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%, una potència mitja de 194W i una màxima de 1050W, consum energètic de 1956 calories i fred, he sortit amb “manguitos”, mitja de 13,5 graus, mínima de 8 graus i màxima de 23, arriba la tardor.

Al arribar a casa he hagut de passar-li una aigua a la bici, estava molt plena de fang, així que he aprofitat per rentar-la i deixar-la neta per la propera sortida.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 48699 m
Total climbing: 980 m
Total descent: -991 m
Download file: 19_09_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix