Ahir dilluns vaig descansar, el diumenge no vaig anar bé, el cos no tenia les forces que calia, avui he sortit amb la gravel, volia fer un Campdasens i arribar a La Morella.

Aquesta nit ha fet molta xafogor, ha costat molt dormir, ahir al vespre feia un pel de vent que feia la temperatura més agradable, però aquesta nit no hi ha hagut res de vent.

He sortit de casa a les 7:20 del matí, camí del Collet de la Fita a bon ritme i la veritat es que he pitjat el botó de Lap al arribar al pàrquing de la Fita, 13 minuts 53 segons. No es el meu millor temps, però no està malament.

Al pi del revolt de les “basures” 16m 37s”, prou bé també.

Baixada cap a Vallcarca per Mas Quadrell, pujada cap a Campdasens per la pista encimentada que arriba a Can Granada primer i a Campdasens després.

He trobat el Santi que baixava cal a la platja, just al començar a pujar la part final després de Campdasens, on comença el ciment.

Ens hem saludat, però no hem parat.

He tornat a pitjar el Lap al arribar al cim, m’ha donat 49m 33s, que és un bon temps. Diguem que he arribat a fer-ho amb 48m i molts segons, li dec haver posar uns 40 segons del meu millor temps, però no em puc queixar.

De tornada, a la dreta, cap al pàrquing de Vallgrassa i he pujat a La Morella per carretera.

A mida que anava pujant anava trobant més boira, com si estiguéssim dins un núvol.

Molta xafogor, suant com un garrí, les sabates estaven plenes d’aigua, una marranada resumint.

He pitjat per última vegada el Lap al arribar al cim de La Morella, per la pista, no al cim “real” i m’ha donat 1h 22m.

La tornada la he fet a millor ritme, he parat primer a fer la foto, no es veia Barcelona, núvol directament.

Baixada per carretera fins el pàrquing de Vallgrassa i per la mateixa pista que he vingut uns minuts abans fins trobar de nou la pista que he deixat abans i cap als Holandesos, mirador dels caçadors, Fita i cap a casa.

He parat el GPS a la porta de casa amb 39,39km que he fet amb 1h 54m amb una mitja de 20,7km/h, un desnivell positiu de 910 metres i negatiu de 922 metres, una cadència mitja de 79 rpm, una mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i una màxima de 167 ppm que és el meu 97%, 21,9 graus de mitja, però amb molta xafogor, moltíssima, i un consum energètic en el meu cas de 1494 calories.

L’Strava m’ha donat 210W de mitja, que ja pot ser, tot i que es una extrapolació, ja que no duc potenciòmetre a la gravel, si que el duc a la All Mountain, i habitualment rondo els 200W amb una ruta a ritme, per tan em crec els 210W, bàsicament per saber que he sortit al meu ritme de solitari habitual.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 39459 m
Total climbing: 1012 m
Total descent: -1012 m
Download file: 14_09_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix