Matí de dissabte, m’he despertat sense despertador cap a les 7 i poc, ahir vaig inflar la roda de darrere de la Finna Taroko, vaig reparar 3 punxades de la gravel a Villanueva de Jiloca, líquid nou, però no vaig sortir a rodar, per tant estava desinflada del tot, volia fer un Campdasens ràpid.

Primer he pensat en pujar a la Morella, però m’ha fet mandra, he sortit de casa que devien ser les 8 del matí o faltava poc per les 8.

He posat el GPS en marxa i s’ha parat a l’alçada de l’Oasis, no sé què li ha passat, he tornat a engegar el GPS i endavant.

La pega és que tinc el temps controlat si surto de la porta de casa i suposo que he perdut un minut o potser un pèl més, així que no podia refiar-me del temps i les distàncies.

Amb tot i això, demà al matí hem quedat, per tan avui, era una sortida ràpida.

Pujada del Collet de la Fita a bon ritme, caçadors i baixada per Mas Quadrell cap a Vallcarca.

Just a la part més planera abans d’arribar a Vallcarca, hi ha un sot que sempre el passo bé i avui m’ha saltat l’ampolla d’aigua, he hagut de parar i fer mitja volta, tot i haver-la trepitjat, estava bé i no s’ha obert.

He seguit baixant primer i a la que he tocat asfalt, pujada cap a Can Granada, a bon ritme, tot s’ha de dir.

He arribat a Campdasens sense haver-me trobat ningú, bé si un motorista a Vallcarca, suposo que perdut i un bon home pujant a peu cap a Campdasens.

Ho remarco així, perquè la tornada ha estat tot el contrari, semblaven les rambles, sobre tot pujant la fita.

La tornada de rigor, cap als Holandesos, mirador dels caçadors, que he pujat de peu amb tot el ferro posat i mirant de fer pujar el pols al màxim i avall pel Collet de la Fita igual.

He trobat ciclistes, cotxes, caminadors, runners, una gentada terrible, es nota que escara és agost.

He parat el GPS a la porta de casa amb 26,49km que he fet amb 1h 11m a una mitja de 22,2km/h amb un desnivell positiu de 579 metres i negatiu de 591 metres, cadència mitja de 79 rpm, pols cardíac mig de 136 ppm que es el meu 79% i una màxima de 167 ppm que és el meu 97%, un consum energètic de 946 calories i tot i que xafogor, bona temperatura, mitja de 21,4 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 26548 m
Total climbing: 621 m
Total descent: -628 m
Download file: 28_08_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix