Diumenge matí, no em vaig posar el despertador i m’he despertat més tard del que volia, però he arribat a temps, bé, només 5 minuts tard, però el Pedro estava esperant i en Josep Maria ha arribat encara més tard que jo.

Hem pujat el Collet de la Fita i baixada cap als Holandesos fins a Can Lluçà.

M’he notat cansat de cames, suposo que ahir vaig sortir i avui les cames encara notaven que no havien descansat suficient.

En Josep Maria no havia fet mai la trialera que baixa de Can Lluçà al poble de Garraf, el GR92.

He baixat jo primer, el Pedro segon i en Josep Maria tercer.

La primera part que es més pujada tècnica que baixada ha anat bé, l’he feta sencera.

Ens hem reagrupat i el Pedro ha volgut baixar l’últim, avui no estava inspirat.

Comencen les baixades interessants, i en un punt d’aquells que “t’ho has de creure”, no he posat la roda on tocava i no m’ho he cregut, he fet peu, en Josep Maria ha passat sense problema.

Hem seguit baixant bé, tot i que hi ha un parell de punts que jo no sóc capaç de fer-los, un es al principi, després d’un revolt a la dreta i l’altre un pel més endavant, abans d’arribar sota la cantera, on has de pujar sobre una llosa de pedra i baixar.

Aquest segon no l’he pogut fer mai, no m’hi veig amb cor. El Pedro i en Josep Maria pensen que seguin en GR per la dreta es més factible, la propera.

Passada la primera part, ja a sota la cantera, tens una segona tongada de trialeres molt divertides, no tan dures com les primeres i acabes baixant al poble de Garraf.

Jo bé, el Pedro poc inspirat avui i en Josep Maria encantat de la baixada, li ha agradat molt.

Sortim a la carretera de les Costes i uns 150 metres més endavant entrem a l’esquerre per seguir pujant pel GR per la trialera de pujada cap a La Pleta, a la carretera del Rat Penat.

La veritat es que les vistes pujant son increïbles, la pega es que les tenim molt vistes, però si vens de fora, pares a fer fotos segur.

Hem arribat a la Pleta i fins al pàrquing de la Morella per carretera pujant, es dura, però es fa bé amb la relació de pinyons que dur una Mountain Bike.

Hem pujat per pista fins a La Morella, baixada per darrera per anar a buscar la baixada de la riera cap a la pista de Begues a la Plana Novella.

Hem fet també la riera de la part de baix, que està molt trencada.

En Josep Maria ha caigut, res greu, ni una rascada, només un cop al colze, però no li ha impedit seguir fent trialeres avui.

Un cop a la pista, cap a la Plana Novella i a l’esquerre, pujada cap a Vallgrassa i cap a la carretera del Rat Penat.

Des del pàrquing hem fet la trialera que va paral·lela a la pista de baixada, allà he caigut jo, just a l’entrada, unes herbes m’han bloquejat el pedal i no he pogut pedalat, he quedat repenjat sobre una roca, res greu, ni una rascada.

La part inicial de la trialera està molt feta malbé, entenc que pels porcs senglars, molta pedra grossa al mig del camí, la part de baixada del final bé, com sempre.

Ja a la pista de tornada cap a Sitges, hem anat a la dreta per agafar un corriol que va fins a la masia de Can Planes i ja la pista de tornada de Can Lluçà als Holandesos, la mateixa que hem fet pujant en sentit contrari.

M’he notat cansat, sense forces tornant, a l’alçada dels Holandesos li he dit amb en Josep Maria que perquè ja anàvem de tornada, sinó hauria d’haver parat i menjat quelcom.

Hem fet una última accelerada al trobar-te la pista que ve de Can Marcer fins al mirador dels caçadors, però he hagut de baixar el ritme a la meitat, el cos no em donava més.

La tornada de rigor, Fita avall, això si, amb la última trialera del dia, la que hi ha a la dreta baixant la part de ciment des del pàrquing de la Fita a la dreta, m’agrada molt, es ràpida i si tens clar per on has de passar, es fa bé, tot i que la part final sempre té un punt de “ai, ai, ai”.

Ens hem acomiadat i a casa.

He parat el GPS i m’ha dit que havia de descansar 66 hores, es a dir 2 dies i mig, suposo que m’ha calculat que ahir em va dir 31 hores i no he parat, per tan el cos necessita reposar i ho he notat molt de físic avui, pararem un parell de dies.

M’han sortit 45,38km que hem fet amb 3h 1m a una mitja de 15km/h amb un desnivell positiu de 1109 metres i negatiu de 1093 metres, la cadència mitja de 75 rpm, la mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i la màxima de 170 ppm que és el meu 98%, la potència mitja de 178W, habitualment amb aquesta ruta em solen sortir uns 198W, es a dir bastant per sota, però el cos va cansat. La potència màxima de 993W, el consum energètic de 1931 calories i la mitja de temperatura de 21,3 graus, molta xafogor, però bé de calor.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 45827 m
Total climbing: 1227 m
Total descent: -1230 m
Download file: 29_08_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix