La última sortida de bici va ser el diumenge, no he tingut gaires ganes aquesta setmana, però avui m’he forçat a sortir.

He pujat el Collet de la Fita amb poques ganes, però a bon ritme, si més on el temps que he vist al GPS arribant al pàrquing no era tan dolent, fins al mirador dels caçadors, tampoc mal temps.

Baixada cap als Holandesos i cap a Jafra pels Fondo de les Llenties.

Pujada a Jafra per la trialera del revolt, baixada per darrera del pàrquing fins a la pista que puja cap als Masets de Dalt.

Després del pi a l’esquerre, passant la cadena i pujada per la trialera fins a la pista de Can Pere de la Plana cap a Quatre Camins, baixada per la trialera de darrera i per pista cap a Mas Milà.

A l’esquerre, pujada pel corriol cap a Can Pere de la Plana, baixada per la granja escola, Can Lloses i tornada cap a Sitges per la tornada de rigor, les Casetes d’en Portacreu, Mas Alba i a casa.

He parat el GPS a les 23,85km que he fet amb 1h 19m amb una mitja de 17,9km/h, amb un desnivell de 490 metres positius i negatius de 519 metres, una cadència mitja de 76 rpm, una mitja cardíaca de 135 ppm que es el meu 78% i una màxima de 164 ppm que és el meu 95%, una potència mitja de 193W i una màxima de 1182W, bona temperatura, una mitja de 20,8 graus i una màxima de 24, per ser 26 d’agost no es gran cosa.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24054 m
Total climbing: 553 m
Total descent: -550 m
Download file: 26_08_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix