WP GPX Maps Error: GPX file not found! /home/customer/www/garrafenbtt.com/public_html/wp-content/sortidesdiari/07_08_2021.gpx

Aquest matí de dissabte he sortit una estona, de trialeres, res llarg perque demà sortim amb el grup.

He volgut pujar la Fita a bon ritme, i la veritat es que crec que ho he aconseguit, si més no a ritme de la All Mountain, no pas de la gravel.

M’he llevat sense desperador i he sortit quan m’ha vingut de gust, un pel tard, devien ser dos quarts de nou del matí, no he trobat transit i he mirat de pujar a bon ritme.

M’he trobat ciclistes pujant, la veritat es que els he passat a tots, hi havia 3 grups.

Fins el pàrquing del collet de la Fita hi he posat 15 minuts i 35 segons, des de la porta de casa, prou bé.

Hi havia més ciclistes pujant, un d’ells s’ha picat i ha mirat de seguir-me, però no ha arribat ni als caçadors, no ha pogut.

Des del mirador dels caçadors baixada cap als Holandesos, a l’esquerre cap a la Casa Nova i pel Fondo de les Llenties fins al creuament de pujada a Jafra.

Pujada pel revolt, per la trialera i baixada per darrera, pel pàrquing.

He trobat 4 ciclistes pujant i un nano corrent, el que corria ni ha saludat, el mon està ple d’amargats 😉

Pujada cap als Masets de Dalt, trialera de l’esquerre, creuada de la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins, baixada per la trialera del darrera i cap a Mas Milà.

A la dreta cap a Olivella i he baixat pel corriol que hi ha a mà esquerre arribant al mas.

Hi havia un grup de 3 ciclistes a punt d’entrar, m’han deixat passar.

Baixada de la trialera i a l’esquerre.

He parat a fer la foto de rigor al creuament, hi havia bona llum i al cap d’uns minuts he sentit que baixaven, però anaven a la dreta, cap a Olivella.

He escoltat que deien “la part bona es que el paio aquest ens ha tret les aranyes”, la veritat es que no n’he trobat cap J

Al final de la trialera hi ha una mica de pedra, però es pot fer bé pedalant un pel de peu sobre la de bici.

Abans d’arribar a la pista si que m’he endut una teranyina i una aranya, amb el casc.

Me l’he treta, caminava per la visera, tan bon punt he fet pista.

Pujada cap a Can Pere de la Plana, corriol de la dreta, baixada per la Granja Escola cap a Can Lloses, he fet la variant de l’esquerre que estic fent últimament i per pista fins a les Casetes d’en Portacreu i Mas Alba.

He parat el GPS a la porta de casa amb 27,78km que he fet amb 1h 40m a una mitja de 16,5km/h amb un desnivell positiu de 608 metres i negatiu de 596 metres. Mitja cardíaca de 135 ppm que és el meu 78% i una màxima de 173 ppm que és el meu 100%. He pujat la Fita en mode “a muerte” J. Cadència mitja de 77 rpm, potència mitja de 185W màxima de 1134W, consum energètic de 1120 calories i bona temperatura, tirant a alta, mitja de 22,9 graus, mínima de 21 i màxima de 25, amb molta xafugor.

Aquí us deixo el track d’avui

Download file: 07_08_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix