Dijous 5 d’agost, avui he sortit amb la Niner Jet9RDO, amb la All Mountain a fer trialeres pel Garraf, tot i que una sortida curteta, encara treballo, la setmana vinent vacances.

Rodes inflades, ara fa 2 setmanes llargues que no l’agafava i la roda de davant estava fluixa.

Pujada al Collet de la Fita, però m’ha costat molt.

No pas per calor, sinó per humitat i que amb la gravel, amb la Finna Taroko vas molt més ràpid.

He anat fins el mirador dels caçadors i a la dreta cap als Holandesos, baixada per la trialera que hi ha abans dels Holandesos, al revolt quan acaba el ciment.

M’he trobat un ciclista que he passat abans d’arribar al revolt, ens hem saludat i ell ha seguit recte.

La trialera et dur al Fondo de les Llenties, i crec que ell ha baixat per la Casa Nova, perquè m’ha fet l’efecte que era el mateix que m’he trobat quan he agafat de nou el mateix corriol que ell de baixada.

Li he dit si volia passar, m’ha dit que no i hem anat plegats fins a quasi al final, on jo m’he tirat per la trialera de la dreta i ell ha seguit recte.

L’he avisat que queia a la dreta, per no tenir un accident i evitar ensurts.

Pujada cap a Jafra, per la trialera del revolt, com sempre, i baixada per la trialera que hi ha sobre de Jafra i que et deixa a la riera i fins a la pista de la Fassina fins a Quatre Camins.

A l’alçada dels Masets de Dalt, a l’esquerre, després de la cadena, trialera amunt.

He posat peu, he calculat malament i no he pogut aguantar l’equilibri, perfecte per fer la foto de rigor.

Trialera fins a dalt, caiguda per la trialera de darrera de la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i baixada cap a Mas Milà, per pujar cap a Can Pere de la Plana pel corriol marcat amb un GR.

Tornada cap a Sitges per la Granja Escola i Can Lloses, tot i que he agafat el corriol de l’esquerre qu ehem fet últimament algun cop i he anat a parar de nou a la pista camí de Sitges.

Fins a les Casetes d’En Portacreu i d’allà cap a Vallpineda i tornada per Santa Bàrbara i cap a casa.

He parat el GPS a la porta de casa amb 24,74km que he fet amb 1h 30m a una mitja de 16,4km/h, amb un desnivell positiu de 527 metres i negatiu de 520 metres, una mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 76% i una màxima de 170 ppm que és el meu 98%, cadència mitja de 78 rpm, potència mitja de 189W i màxima de 784W, un consum energètic en el meu cas de 1023 calories i xafogor, mitja de 19,5 graus, mínima de 17 graus i màxima de 24 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24906 m
Total climbing: 580 m
Total descent: -582 m
Download file: 05_08_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix