L’any passat amb la Covid no vàrem fer cap sortida nocturna, tampoc es que en féssim gaires abans, però potser 3 o 4 a l’estiu si que les fèiem i aquest any hem fet la primera.

En Josep Maria va proposar el dimarts de fer una nocturna, missatge al grup i vàrem ser 3 que vàrem dir que si, el Pedro, en Josep Maria i jo.

En Joan Manel i el Jorge volien venir, però no tenien llum, van dir que sortirien abans a fer un Campdasens.

A les 20:30 estàvem al Caprabo, habitualment la nocturna la fem més per pista que per trialeres, per això vàrem agafar el camí que et dur a Can Lloses, per les Casetes d’en Portacreu.

Hi havia llum fins a les 21:30 sense problemes, per tan si fèiem alguna trialera, havia de ser a primera hora.

Des de Can Lloses, per carretera i encara amb llum natural fins a l’entrada de la Masia del Mas de Can Giralt i baixada a l’esquerre entre les vinyes i pujada per la riera fins a Mas Milà.

Vàrem pujar per la trialera que hi ha a l’inici de l’entrada de Mas Milà, teníem marge de temps.

Sortint de Mas Milà, vàrem seguir buscant corriols en contes de pista per anar més per feina, fins que vàrem arribar a Can Trabal, passat ja Viladellops.

A Can Trabal, vàrem pujar al dipòsit d’aigua pel corriol de darrera, no pas per pista i aquí ja vàrem posar el llum.

Baixada per darrera i fins a l’Arboçar de Dalt, ja era més fosc.

No vàrem pujar a Les Gunyoles sinó que vàrem tornar per la pista que va a Les Cases Blanques i sense deixar-la cap a Can Suriol, a la carretera d’Olivella.

Tot per pista, menys un tros que hi ha una trialera a mà dreta, curta, es una mena de drecera que jo  havia fet un parell de cops, però ells no, i la van trobar molt interessant, fer-la de nit sense haver-la fet abans té el seu punt.

Està tot molt sec, vàrem notar una diferencia molt important d’ençà el diumenge, molta polseguera pel que anava a darrera.

S’ha de dir que dúiem un ritme molt interessant per ser de nit.

Després de la cadena a l’esquerre, a la pista, a mig camí entre l’Arboçar de Dalt i Can Suriol, on vàrem parar a fer la foto, ja era molt fosc i el que anava últim li costava molt poder veure el camí, només es veia pols.

Des de Can Suriol vàrem anar a buscar la pista que et dur de tornada, vorejant la riera fins al camp de futbol e Mas Milà i seguint el GR fins el Mas de Can Giralt de nou.

La tornada pel mateix lloc que la vinguda, exceptuant que vàrem agafar la carretera després del pont que creua la riera, vàrem fer el corriol que baixa per darrera de les abelles.

A la carretera fins a Can Lloses, el Pedro al davant, no duia llum a darrera, després jo que duia una llum més fluixa i últim en Josep Maria que duia una bona llum a darrera. Tots en grup, sense distanciar-nos, perquè ens veiessin bé els cotxes.

Arribada a Sitges, sense cap problema i amb molt bona temperatura i una bona ruta, recuperant sensacions de nit, que són prou divertides.

A les 22:45 parava el GPS a la porta de casa, dutxa, sopar i a dormir.

En total em van sortir 43,34km que vaig fer amb 2h 20m a una mitja de 18,5km/h, amb un desnivell positiu de 687 metres i negatiu de 702 metres. Mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i màxima de 159% que és el meu 92%, cadència mitja de 8 rpm, potència mitja de 188W i màxima de 1121W, 1587 calories de consum energètic en el meu cas i temperatura mitja de 18,9 graus, molt bé. Màxima de 25 graus i mínima de 17 graus.

Aquí us deixo el track d’ahir

Total distance: 43576 m
Total climbing: 795 m
Total descent: -803 m
Download file: 14_07_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix