Matí de divendres, ahir no vaig fer res, però el dimecres nit vàrem fer nocturna. Avui he sortit amb la gravel per fer un Campdasens i allargar-ho fins a la Morella i tornada.

He sortit de casa cap a les 7 del matí, buscant bona temperatura al sortir d’hora.

He pujat la Fita, però no m’he trobat bé diguem que amb temps on tinc controlats segons quins punts he vist que anava malament de temps i amb les cames cansades.

He anat fent fins a la baixada cap a Vallcarca per Mas Quadrell i pujada cap a Campdasens.

La pujada de ciment m’ha costat més del normal, he hagut de posar el 52 a darrera en algun punt, i habitualment no el poso fent un Campdasens.

He arribat a Campdasens bé, però cansat.

El temps al arribar al cim, just abans de començar a baixar cap a Can Lluçà no era el millor del mon, però bé.

Tornant h agafat el camí de la dreta, després de la cadena, cap al pàrquing de Vallgrassa i des d’allà pujada per carretera fins a la Morella.

Poc transit i un pel de calor.

Un cop he arribat a la Morella, al punt on comença el camí estret que puja al cim, he fet mitja volta i tornada cap al pàrquing de Vallgrassa de nou i cap a la pista de tornada de Can Lluçà cap a Sitges, pels Holandesos, collet de la Fita i cap a casa.

M’han sortit 39,36km que he fet amb 1h 56m a una mitja de 20,3km/h, amb un desnivell positiu de 949 metres i negatiu de 958 metres, una cadència mitja de 77 rpm, mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 159 ppm que és el meu 92%, un consum energètic de 1425 calories i bona temperatura, tot i que he passat calor. Mitja de 18,7 graus, mínima e 16 i màxima de 23 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 39446 m
Total climbing: 1032 m
Total descent: -1030 m
Download file: 16_07_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix