Matí de divendres, avui ens han donat festa a la feina, per tan tenia tot el dia, però he fet una sortideta curta per poder estar d’hora a casa i fer el pis, el divendres és el dia que toca.

Ahir vaig veure que el Joan Manel havia fet un Campdasens i tornada per la Plana Novella, pels Budes, i he pensat en fer el mateix.

He sortit de casa a les vuit i mitja del matí, pujada cap al Caprabo, Collet de la Fita, Caçadors i baixada cap a Vallcarca, sense anar a “muerte”, però tampoc anant de passeig.

Pujada cap a Campdasens per la pista de ciment de darrera i he mirat el temps a dalt de tot de Campdasens, just quan es veu la maria de Can Lluçà i hi ha el pal de senyalització.

M’ha donat 48m 58s que està prou bé, però no haver anat a fer temps. Em dona una mitja de pujada de 18,1km/h amb un desnivell de 502 metres i 15,9km.

Tornada per la pista, a la dreta passant la cadena per anar a buscar la carretera del Rat Penat i baixada cap a Vallgrassa i la Plana Novella.

Carretera cap a Can Grau per pujar cap als budes per darrera, entrada de nou al parc i baixada cap a Jafra.

He parat a fer la foto de rigor a l’inici de la baixada, hi havia una llum molt maca.

Baixada a Jafra, amb cura que han posat grava i està un pel “relliscós”, trialera del revolt, com sempre i pujada cap al mirador dels caçadors per Can Marcer.

Baixada pel mateix lloc per on he pujat i cap a casa.

M’han sortit 33,92km que he fet amb 1h 36m a una mitja de 21,1km/h, un desnivell positiu de 747 metres i negatiu de 750 metres, cadència mitja de 79 rpm, mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i màxima de 165 ppm que és el meu 95%, 1273 calories de consum energètic i bona temperatura, 22,6 graus de mitja i màxima de 24 graus, prou bé.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34056 m
Total climbing: 793 m
Total descent: -790 m
Download file: 09_07_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix