Ara fa una setmana que estàvem fer la última etapa dels 3 dies de Tracks de Corriols VIP i per no perdre el costum, hem sortit de corriols i trialeres pels Garraf.

A les 7:30 estàvem al Caprabo en Josep Maria, el Pedro, el Jorge, en Joan Manel el Santi i jo, hem pujat el Collet de la Fita i de camí cap als Holandesos hem baixat a l’esquerre pel corriol que et deixa al Fondo de les Llenties i d’allà cap a Jafra.

Des de Jafra, avall cap als Masets de Dalt i pujada per la trialera de després del pi, passada la cadena, l’hem feta sencera tots 6, perfecte.

Sortida cap a la pista i a la dreta cap a Quatre Camins, hem pujat el GR5 cap a Can Grau, el “tornillo” de pujada.

A mi m’agrada de pujada, crec que sóc l’únic dels 6 que li agrada de pujada, la resta o no els hi agrada o de baixada encara, però l’hem fet de pujada.

Menys l’esglaó que hi ha a l’inici, la resta l’he fet sencera sobre la bici, amb el Pedro al costat.

Un cop a Can Grau ens hem fet la foto de rigor, en Josep Maria ha tornat, havia d’estar més d’hora a casa.

S’ha de dir que el Santi s’ha enfadat moltíssim, resulta que han posat una cinta blanca electrificada i unes tanques uns metres abans d’acabar la trialera de pujada a Can Grau, deduïm que pels cavalls que hi ha i el Santi no ho ha trobat bé.

Crec que no l’havia vist mai enfadat, i encara més enfadat així 😉

La resta hem pujat per darrera de Can Grau i agafat la pista que va a Olesa de Bonesvalls per baixar a l’esquerre cap a Santa Susana.

La baixada de Santa Susana es espectacular, però acaba cansant de baixar tanta estona.

El Pedro i el Jorge han baixat primer, van més ràpid que la resta, en Joan Manel i el Santi darrera meu, avui el Santi no venia fi.

Un cop reagrupats a baix, cap a Santa Susana i de tornada hem pujat un pel cap a la dreta i a l’esquerre uns 50 metres començar la pujada hi ha un camí que et dur a un corriol que voreja la riera i t’acaba deixant de nou a la pista que et dur a sota d’Olivella.

Des de la carretera d’Olivella hem pujat amunt pel corriol que hi ha al revolt per torbar la pista i amunt.

El Jorge l’ha pujar sencera, jo he fet peu a l’inici a l’alçada de l’arbre caigut, no m’hi veig amb cor.

A dalt de tot hem pensat en fer la trialera que hi ha al costat del cementiri d’Olivella, en Joan Manel li diu “lavacoches” perquè està molt bruta.

Des de baix de la trialera, cap a la dreta i pista ampla cap a Mas Milà, per agafat a l’esquerre el corriol que puja a Can Pere de la Plana, marcat amb un GR.

Baixada per la granja escola i cap a Sitges.

Els hi he ensenyat la variant nova que vaig trobar ara fa unes setmanes, just al camí de tornada, al corriol, hi ha un punt que a l’esquerre puja un corriol un pel tapat, es pot pujar bé i et dur un parell de quilòmetres més endavant, a la mateixa pista de sempre.

Hem trobat el Damià que ha sortit sol, ahir va arribar tard a casa d’una setmana fora de vacances i avui no ha volgut venir amb nosaltres.

Pujada cap a les Casetes d’en Portacreu, el Jorge ha marxat cap a casa per la dreta, cap a Vallpineda i la resta, en Joan Manel, el Santi, el Pedro i jo hem seguit amunt.

Jo he caigut de pujada de les Casetes d’en Portacreu cap a Sitges, en un punt el pedal m’ha tocat una pedra i he aixecat la bici arrepenjant el pedal, he perdut l’equilibri i a terra.

M’he quedat panxa en amunt amb la bici sobre meu, en Joan Manel m’ha ajudat a treure la bici. Un petit cop al colze esquerre, però res greu.

El Pedro i el Santi han anat cap a la deixalleria, suposo que a rentar la bici el Pedro i el Santi cap a casa i en Joan Manel i jo cap a casa cadascú.

He parat el GPS amb 38,29km que hem fet amb 2h 32m a una mitja de 15,1km/h, amb un desnivell positiu de 844 metres i negatiu de 807 metres. Personalment m’he trobat cansat de cames avui, suposo que sortir a córrer el dijous després de tan de temps, em va fer treballar musculatura que no treballava de fa mesos i les cames no havien reposat prou amb 2 dies.

La mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i la màxima de 165 ppm que és el meu 95%, cadència mitja de 76 rpm, potència mitja de 180W, màxima de 798W i consum energètic de 1640 calories.

Calor, però no tanta com havien anunciat, 22,7 graus de mitja, màxima de 28 graus i mínima de 17, prou bé per ser mitjans de juliol.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 38735 m
Total climbing: 972 m
Total descent: -974 m
Download file: 11_07_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix