Diumenge va ser l’últim dia dels 3 de Tracks de Corriols VIP i a la tarda vàrem passar per Vilanova i la Geltrú per la segona dosi de la Pfizer per la Covid, així que dilluns descans total, amb una sessió de Compex i dimarts també.

Avui he fet una sortideta tranquil·la amb la Finna Taroko, una ruta de gravel al 100%.

Pujada al Collet de la Fita des del Caprabo al Polígon Mas Alba, Mas Maiol, baixada cap als Holandesos i seguint cap a Can Lluçà a l’esquerre, passant la cadena fins el pàrquing de Vallgrassa, a la carretera del Rat Penat.

Baixada cap a la Plana Novella, pujada per la pista de darrera del palau budista, la que surt de la carretera de Can Gran i tornada cap a Sitges per Jafra, la trialera del revolt i Can Marcer.

Per cert, estan posant grava entre la Plana Novella i l’inici de pujada des del creuament de La Fassina, Jafra i Can Marcer. S’ha de vigilar, rellisca. Suposo que després de la primera o segona pluja ja quedarà més aposentat tot i serà menys perillós.

Baixada cap a casa pel mateix camí.

M’ha sortit 26,55km que he fet amb 1h 15m a una mitja de 21km/h, un desnivell positiu de 541 metres i negatiu de 538, mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 75% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%, cadència mitja de 77 rpm, consum energètic de 916 calories i bona temperatura, anuncien pluja avui, 21 graus de mitja i 24 de màxima.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 26601 m
Total climbing: 577 m
Total descent: -577 m
Download file: 07_07_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix