Ahir descans de cames, tronc superior, avui sortideta curta i de tranquis amb la gravel, amb la Finna Taroko.

S’ha de dir que Campdasens no pot ser de tranquis, però he mirat de no anar amb el ganivet a la boca massa estona, només en algun punt.

He sortit de casa cap a les 7:35, dos bidons d’aigua i res més.

Pujada cap al Caprabo, avui no he tingut problemes amb el trànsit, no he hagut de fer peu, només reduir en algun semàfor, però he pogut pujar bé.

Ha pujat pel carrer de darrera de la piscina municipal, massa cotxes a la pujada directe.

Al Caprabo he encarat l’entrada al parc, a bon ritme, he anat pujant mirant de mantenir un bon ritme, i m’he adonat que pujava bé quan he mirat el temps al pàrquing del Collet de la Fita, m’ha marcat 13 minuts i mig, es molt poc.

I això que he hagut de reduir un parell de cops pujant, hi havia gossos passejant amb els amos i s’han apropat, no els hi he volgut fer mal ni espantar-los, per tan, he baixat un pel el ritme i llestos.

Basures, Mas Maiol i baixada cap a Vallcarca per Mas Quadrell.

La veritat es que la baixada es fa bé, tot i anar sense amortidor, es pot baixar relativament ràpid.

M’he trobat un ciclista, que m’ha costat de veure, parat, just abans de començar a pujar la pujada curta que hi ha amb ciment, no he tingut temps ni de preguntar si anava tot bé, l’he vist tard i li he cridat un bon dia, espero que no li calgués res.

He arribat a la part asfaltada de Vallcarca amb un molt bon temps, pujada cap a la part de ciment que passa per sota de l’autopista, a ritme, però no a “muerte”, avui la idea era fer girar les cames només.

Pujada cap a Can Granada, m’ha sobtat que l’he pujada a bon ritme sense forçar molt el cos, després fins a Campdasens.

M’he trobat un parell de cotxes en sentit contrari, res greu, ambdós han reduït la velocitat, un d’ells ha parat fins i tot, per deixar-me passar. Es d’agrair.

Passat Campdasens fins al cim i allà he mirat el temps de nou, 47 minuts 39 segons, molt bon temps, però no buscar-lo.

La tornada he pensat de mirar de tirar un pel, a veure on marcaria la hora des de casa.

L’any passat buscant temps i anant ràpid em va marcar la hora passada l’entrada de Mas Quadrell que baixa cap a Vallcarca, avui no he arribat, m’ha marcat la hora ja passats els Holandesos i a la pista de Can Marcer cap al Mirador dels Caçadors, a uns 10 metres abans d’arribar al mirador.

Per voler anar de tranquis, no ha estat malament.

He fet la parada de rigor per fer la foto al mirador dels caçadors i avall pel mateix camí de la vinguda, sense cap problema.

El GPS m’ha donat que he fet 26,83km amb 1 hora 10 minuts i 23 segons, a una mitja de 22,9km/h, que no està malament. La velocitat màxima, baixant cap a Vallcarca des de Mas Quadrell amb la gravel de 60,6km/h, que es relativament ràpid per anar rígid ☹

La mitja cardíaca de 143 ppm que és el meu 83% i la màxima de 171 ppm que és el meu 99%. Mirant percentatges de cor, sembla que si que hagi sortit a “muerte”, però no ha estat la intenció. La cadència mitja de 80 rpm, perfecte, el desnivell positiu de 568 metres i el negatiu de 591 metres, el consum energètic en el meu cas de 1051 calories i 18 graus de mínima amb 20,2 graus de mitja, prou bé.

Ara ja descans fins el divendres que començarem Tracks de Corriols VIP, 3 dies amb la colla per la zona de Vic, Taradell, Joanetes, etc.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 26967 m
Total climbing: 635 m
Total descent: -639 m
Download file: 29_06_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix