Avui havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, però ens hem llevat i plovia. Hi ha hagut uns quants missatges sobre que fer al grup de whatsapp, la previsió era d’aigua i no teníem clar que fer, només en Josep Maria ha anul·lat, la resta hem sortit i al final no ha plogut.

Al Caprabo érem el Mario que ha vingut amb la bici del seu fill, la seva la té al taller, en Joan Manel, el Jorge i jo.

Hem anat cap a Sant Pere de Ribes, havíem quedat a la plaça de l’ajuntament amb el Fer i el Santi, i allà estaven, a temps.

Hem anat cap a Vilanova pel Castell, cap a la Mahle, Masia d’en Cabanyes i cap al Mas de l’Artís per pista.

El Fer s’ha queixat de la sortida, però per trobar algun corriol, havíem de fer quelcom de pista.

Al Mas de l’Artís hem fet la foto de grup, el Mario havia de marxar, havia d’estar a casa a les 9:30, tenia un tema personal.

La resta hem anat amunt, pujant pel Fondo de les Oliveres fins a la pista que puja a la Casa Alta.

La pujada l’hem feta bé, no hem tingut gaires problemes, tot i tenir les pedres un pel mullades.

Hem pujat cap a la Casa Alta primer i cap al Pic de l’Àliga després, tot per pista.

Un cop hem arribat al creuament del Pic de l’Àliga i a l’esquerre cap a Daltmar, hem baixat cap a Daltmar per pista i pel corriol de darrera, el que hem fet sempre en sentit contrari de pujada, cap a la pista que acaba deixant-te a la carretera de Moja a Daltmar i cap al Castell de Sant Miquel d’Olèrdola.

Hem seguit per pista, ràpida i de baixada fins a creuar la C15 per sobre, pel pont que et deixa a sota de Viladellops.

Allà hem fet una pensada de com acabar la ruta, i per temps, he decidit baixat per carretera cap a Canyelles, i just passar pel costat del túnel de la C15, abans del pont a la dreta, hi ha una pista primer i un corriol després que puja a sobre de Canyelles, a una urbanització que hi ha.

La pujada es divertida, va pujant constant, però no hi ha cap punt molt dur, es constant, i puja. Només la part final, on has de passar la cadena, però l’hem feta tots a sobre de la bici.

Un cop a sobre de Canyelles, hem baixat, rotonda i a la dreta cap al a hípica Tikota i de nou a Canyelles.

Hem creuat el poble, la carretera i per darrera de la benzinera, hem anat a buscar la urbanització Vora Sitges i hem fet la pujada de darrera del Montgrós, que es duríssima, però la hem fet tots sense fer peu.

Habitualment els elèctrics és normal que la facin, però els atmosfèrics veníem la meitat a peu i l’altre a sobre la bici, últimament la fem tots a sobre la bici, anem millorant.

Jo en el meu cas acabo al 100% de pulsacions, però la pujo, i la resta igual.

Des de dalt, després d’una parada curteta, hem baixat per carretera primer i desprès a l’esquerre, per pujar cap a la urbanització els Vinyals i baixar per la trialera de darrera, que es ràpida i té un punt de perill.

Un pel de carretera, passada la casa de “formigues” i de nou trialera fins arribar al Castell.

Hem creuat Sant Pere de Ribes i el Fet i el Santi han fet via cap a casa seva, en Joan Manel als Vinyedos ha tornat cap a Sitges per Mas Alba i el Jorge i jo ho hem fet per l’autòdrom i Rocamar.

He parat el GPS a la porta de casa amb 50,53km que hem fet amb 2h 46m en moviment, a una mitja de 18,2km/h, amb un desnivell positiu de 869 metres i negatiu de 859 metres. Una mitja cardíaca de 125 ppm que és el meu 72% i una màxima de 173 ppm que és el meu 100%, una cadència mitja de 76 rpm, una mitja de potència de 173W i una màxima de 889W, un consum energètic en el meu cas de 1726 calories i bona temperatura, mínima de 18 graus, màxima de 23 graus i la mitja de 20,2 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 50862 m
Total climbing: 982 m
Total descent: -990 m
Download file: 20_06_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix