Ahir dilluns descans, vaig aprofitar per netejar les bicis i canviar les pastilles de la Niner Jet9RDO, avui sortida amb la Finna Taroko, amb la gravel.

He sortit de casa amb intenció de fer uns quants quilòmetres, però en cap moment d’anar a fer temps ni anar a “muerte”, senzillament una sortida.

L’estiu va començar ahir, així que he posat les 2 ampolles d’aigua i una adicional de mig litre a l’esquena, per si de cas.

Sortida pel passeig, pujada cap a Santa Bàrbara per l’avinguda Sofia i baixada cap a Vallpineda i les Casetes d’en Portacreu, per seguir la pista que et dur a Can Lloses.

Carretera d’Olivella fins a Mas Milà, he entrat a la urbanització buscant la pista de nou, i al crear la carretera de nou, en comptes de seguir com sempre he seguir per la pista de l’esquerre que puja un pel i baixant a la dreta de nou vas a parar al mateix lloc.

Per pista i bastant ràpid fins a sota de Viladellops, el corriol de pujada per tornar a la pista de pujada també cap a Can Trabal.

Per la trialera fins el dipòsit d’aigua, on he parat a fer la foto de rigor, hi havia una llum molt maca.

Des del dipòsit fins a l’Arboçar de Dalt per la pista i creuant RA&MS i deixant la pujada que et dur a Les Gunyoles a l’esquerre, per la pista cap a les Cases Blanques primer i sense deixar la pista fins a la carretera d’Olivella a l’alçada de Can Suriol.

He notat que em marxava de darrera la bici, i he parat per veure que tal.

M’he adonat que el bidó de davant ja no hi era, he tingut un petit ensurt en una baixada i creu que deu haver saltat, no he tornat a buscar-lo, l’ensurt ha estat por després de la cadena i estava ja quasi al final.

He vist que hi havia líquid tubeless al lateral, així que he baixat i decantat un pel la bici perquè segelles i un parell de minuts més tard, he inflat i cap problema.

A l’alçada de Can Suriol, just a l’entrada de la pista que va cap a Olivella, he tornat a inflar, havia inflat poc i els neumàtics diu que han de treballar entre 2.1 i 4.5 BAR, els duc a 2.5 habitualment i crec que estava molt per sota de 2.

Amb la roda inflada i sense perdre, cap a Olivella, i he pujar per la carretera de Can Grau fins que trobes a la dreta l’entrada al parc per pista de nou.

D’aquí cap als Masets de Dalt sense cap problema, passant pel Mas Alina (crec que es diu així, que l’estan restaurant tot, ja duen uns mesos treballant).

Des dels Masets, pujada cap a la Fassina, Can Marcer i el mirador dels Caçadors, baixada cap al Collet de la Fita, Caprabo i a casa.

He parat el GPS amb 43,98km que he fet amb 2h 3m a una mitja de 21m4km/h, amb un desnivell positiu de 793 metres i negatiu de 795 metres, una cadència mitja de 78 rpm, una mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, un consum energètic en el meu cas de 1554 calories i bona temperatura, mitja de 19,9 graus, amb una màxima de 24 graus i una mínima de 16 graus, prou bé per ser estiu.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44121 m
Total climbing: 856 m
Total descent: -865 m
Download file: 22_06_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix