Diumenge 7:30 del matí al Caprabo, tenia al cap una ruta semi-nova de trialeres i corriols.

Érem el Jorge, en Joan Manel, en Josep Maria, el Fer i jo.

Hem pujat la Fita i al pàrquing de dalt del Collet hem trobat el Santi i el Pedro que ens esperaven allà.

Hem anat cap al mirador dels caçadors i hem baixat cap als Holandesos, però just al revolt de ciment, abans d’encarat els Holandesos, hem seguit cap a l’esquerre per un corriol que està mig marcat amb un parell de rodades de cotxe, uns metres més endavant, es converteix en un corriol d’un sol pas, estret i tapat, no hi passa gaire gent.

Aquest punt era nou per tots menys per mi i per el Santi que li vaig ensenyar ara fa unes setmanes.

Ha agradat, ja m’hi imaginava 😉

Arribes al corriol que baixa del Fondo de les Llenties fins el creuament de La Fassina, Can Marcer i Jafra.

Hem pujat cap a Jafra.

Hem trobat un grup de les “noies runner de Sitges” anàvem camí de Jafra.

 Jafra per la trialera del revolt i hem seguit pujant cap a la Plana Novella per anar a l’esquerre sobre de la Jafra i baixar per la trialera que et deixa a la riera, després pista de pujada als Masets de Dalt i per la trialera de després del pi, passada la cadena, pujada fins a creuar la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Baixada per la trialera que hi ha just creuar la pista.

En Joan Manel que venia últim ha relliscat a la part final i ha caigut. Res greu, però s’ha foradat el Maillot.

Des de baix, pista cap a Mas Milà per girar a la dreta i seguir la pista que puja i arriba al cementiri d’Olivella.

Sense arribar al cementiri, a l’esquerre per la mateixa pista fins a trobar a mà dreta el corriol que baixa a la carretera d’Olivella.

Ens hem fet la foto allà, ja que el Pedro havia de tornar, volia estar a casa d’hora, tenia uns temes familiars a fer.

Després de la foto, ha agafat la pista que va cap a Can Suriol, paral·lela a la carretera i nosaltres hem encarat carretera cap a Olivella, per entrar a l’esquerre uns metres més endavant cap a Santa Susana.

Després de passat el primer tancat, puges un pel a l’esquerre i hi ha un corriol que cau a l’esquerre, que va per la riera i que et deixa a sobre de Santa Susana, a la pista que puja cap a Can Mitjans.

Un cop a dalt, hi ha un corriol estret que marca Les Gunyole si hem baixat per anar a buscar la pista que va cap a Les Gunyoles.

Hem seguit pujat i en arribar a Les Gunyoles, hem caigut a la dreta, després de la cadena, per la trialera que vàrem fer ara fa 3 setmanes, on va caure el Gaizka al final de tot.

Aquest tros era nou per en Josep Maria, el Fer i el Santi, que han gaudit molt baixant.

Té uns punta de baixada, alguna de pujada i altres de planejar, però té un final apoteòsic, que acabes amb una trialera molt divertida, i algun esglaó un pel important.

Ja a baix de tot, a la pista de nou, hem encarat la tornada, cap a Can Suriol per la pista de Les Gunyoles, però en sentit contrari.

Hi ha una drecera que no havia fet mai, just abans d’arribar a una petita pujada i un refugi a la dreta, es un corriol que entra a la dreta, molt tapat i que es curt, però evites fer el revolt.

L’entrada es bastant bèstia, hi ha una llosa de pedra inclinada, que amb mullat no s’ha de fer segur, però amb sec l’hem feta prou bé, ens ha agradat també.

Hem fet via cap a Can Suriol i d’allà tornada cap a Sitges per Mas Milà, pel corriol que voreja la riera i la carretera, del camp de futbol de Mas Milà cap al Mas de Can Giralt, hem anat a buscar la trialereta que baixa a la riera i d’allà al pont que creua la riera i per carretera cap a Can Lloses.

El Fer s’ha acomiadat a Can Lloses, la resta hem seguit cap a Sitges pel camí de rigor.

Hem trobat el Damià que anava cap a casa, just a sota de les Casetes d’en Portacreu.

Ens hem acomiadat del Santi, el Damià anava en sentit contrari al nostre i hem seguit pujant el Jorge, en Joan Manel, en Josep Maria i jo, cap al polígon Mas Alba i cap a casa.

He parat el GPS a la porta de casa amb 46,47km que hem fet amb 2h 58m a una mitja de 15,6km/h amb un desnivell positiu de 997 metres positius i 818 de negatius, una mitja cardíaca de 132 ppm que és el meu 76% i una màxima de 164 ppm que és el meu 95%, una cadència mitja de 74 rpm, una potència mitja de 176W i una màxima de 1176W, un consum energètic en el meu cas de 1886 calories i calor, m’ha donat màxima de 33 graus, mínima de 21 graus i la mitja de 27,1 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 46935 m
Total climbing: 1096 m
Total descent: -1095 m
Download file: 13_06_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix