Dilluns i dimarts amb la calorada que va fer, vaig descansar de bici, sortida amb el Paddle Surf a fer tronc superior. Avui he sortit, de trialeres i corriols, curteta, la de sempre es podria dir, a les 9 a casa, dutxat i davant de l’ordinador.

He pujat cap al Caprabo i he fet el Collet de la Fita, bon ritme, he pitjat el Lap al Garmin Edge 820 quan he arribat al pàrquing del Collet de la Fita m’ha marcat 14m 38s, bon temps i bon ritme, 17m 18s al pi del revolt de les “basures” i 20m 27s al mirador dels caçadors. La pujada la he fet a bon ritme, no em puc queixar.

Baixada cap als Holandesos i pel Fondo de les Llenties cap a Jafra, pujada a Jafra per la trialera del revolt i baixada per la trialera que hi ha sobre de Jafra, la que fas passada la cadena de camí a la Plana Novella.

Des de la riera arribes de nou a la pista de La Fassina cap a Quatre Camins i amunt cap als Masets de Dalt.

Trialera de pujada, la que agafes després del pi i la cadena als Masets de Dalt, i al arribar a dalt de la trialera he trobat una serp petitona en mig del camí.

No l’he trepitjada ni molestada per descomptat, es més, he pensat en parar i fer-li una foto.

Estava molt quieta, només movia la llengua de tan en tan. Suposo que estava a gust amb l’escalfor de la pedra a la panxa.

No m’hi he volgut apropar gaire, no s’ha de molestar la fauna i la flora, s’ha de gaudir d’ella, però entendre que tu estàs a casa seva, no ella a casa teva.

Després de la foto, pujada fins a dalt i baixada per la trialera que hi ha passada la pista que va de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

He seguit la pista recta cap a Mas Milà i pujat a Can Pere de la Plana per la trialera de l’esquerre, la que esta marcada amb un GR i té una cadena a l’entrada.

Des de Can Pere de la Plana, baixada per la granja escola cap a Can Lloses i tornada cap a Sitges, per una variant que he fet un parell de cops en sentit contrari i un cop en aquest sentit, però hi ha un punt que faig peu, haig de tornar-hi un parell de vegades més per trobar-li el que i per on poder pujar sense caminar.

Un cop a la pista de Can Lloses a Sitges, la tornada de rigor fins a les Casetes d’en Portacreu, i he tornat per Vallpineda i Santa Bàrbara cap a Sitges, arribada a casa pel passeig.

He parat el GPS a la porta de casa amb 25,18km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 17,9km/h amb un desnivell positiu de 497 metres i negatiu de 538 metres, una cadència mitja de 76 rpm, una mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i una màxima de 165 ppm que és el meu 95%, una potència mitja de 200W, una màxima de 782W i un consum energètic en el meu cas de 1009 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 25390 m
Total climbing: 571 m
Total descent: -575 m
Download file: 16_06_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix