Matí de divendres, sortideta amb la gravel, amb la Finna Taroko, volia pujar a La Morella.

Dimecres vaig sortir i anava molt cansat de cames, ahir vaig descansar les cames, avui he sortit amb intenció de fer un ritme digne i més o menys, crec que ho he fet.

Pujada des de casa cap al polígon Mas Alba, entrada al parc natural i pujada del Collet de la Fita.

M’he trobat un camió d’aigua de l’ajuntament, una polseguera interessant. M’ha deixat passar just abans de començar la pujada, el conduïa un amic, en Joan Miravent, m’ha saludat i jo també.

He pujat a bon ritme, però bàsicament no volia fer de tap al camió, i això m’ha fet no afluixar quan el cos m’ho demanava.

El GPS al pàrquing del Collet de la Fita m’ha marcat 13m 31s, prou bé, el pi del revolt de les “basures” 16m 04s i el mirador dels caçadors amb 19m 03s, prou bé.

A partir d’aquí, cap als Holandesos i cap a Can Lluçà, però sense arribar-hi, entrant a l’esquerre, després de la cadena, cap al pàrquing de Vallgrassa a la carretera del Rat Penat.

Allà m’ha marcat 34m 31s, he començat a pujat per carretera, m’han passat 3 cotxes i 2 motos en el poc tros que hi ha de carretera, em fan por els cotxes i les motos a la carretera, no puc fer-hi més.

He entrat cap a la Morella, després de la cadena i un cop al cim, quan baixes i tens un replà, abans de començar la baixada, m’ha marcat 57m 04s, un bon temps crec.

La baixada ja és més lenta, no duc amortidor, i això es nota, i es nota molt.

La primera baixada es relativament factible, després hi ha una pujada a mà dreta, res de l’altre mon, i comença una segona baixada, aquí si has d’anar amb cura, amb la gravel no vas gens bé.

Hi ha una altre pujada amb un petit revolt a la dreta primer i a l’esquerre després, i una altre baixada, on també has de vigilar, però no tan com la d’abans.

Arribes al creuament on a l’esquerre, seguint la trialera de la riera vas a la pista de Begues a la Plana Novella i he pujat a la dreta, cap al creuament que pots baixar cap al Purgatori després de la cadena, o a l’esquerre cap a Begues.

He baixat cap al Purgatori, per afegir uns quilòmetres de més, i al creuament, a l’esquerre cap a Begues.

A partir d’aquí la ruta es molt més ràpida, es perfecte per la gravel.

A Begues a l’esquerre i per pista cap a la Plana Novella.

Hi ha un parell de pujades a l’inici i una abans d’arribar a la Plana Novella, la resta es tot baixada i molt ràpida.

Un cop a la Plana Novella, he pujat al palau budista per carretera i entrat de nou al parc natural, baixada a Jafra, la trialera del revolt i al creuament de La Fassina, cap a Sitges per Can Marcer.

He passat un pel de calor i he anat just d’aigua, m’he endut només una ampolla de 700ml, es poc per l’època de l’any que estem.

I he de canviar ja les pastilles de fre, el de davant ha començat a fer soroll de metall amb metall uns 25 quilòmetres abans d’arribar a casa, no crec que tinguin gaire més vida.

M’han sortit 44,50km que he fet amb 2h 13m a una mitja de 20km/h exactes, amb un desnivell positiu de 1040 metres i negatiu de 1082 metres, una mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i una màxima de 164 ppm que és el meu 95%, una cadència mitja de 75 rpm i comença a fer calor, 23,2 graus de mitja, un consum energètic en el meu cas de 1714 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44612 m
Total climbing: 1141 m
Total descent: -1144 m
Download file: 11_06_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix