Divendres vaig sortir bé i em va donar 3 dies de repòs, dissabte tronc superior, diumenge Purgatori a un bon ritme, dilluns descans i dimarts vaig fer tronc superior, pensant que ja n’hi hauria prou, avui sortida de trialeres.

Tan bon punt he començat a pedalar sortint de casa, m’he notat les cames molt cansades, no n’hi ha hagut prou.

He pujat cap al Caprabo, amb tots els embussos possibles de transit, he sortit que devien faltar 5 minuts per les 8 del matí.

Des del Caprabo, la pujada al Collet de la Fita la he fet bé, però sense tenir un bon temps.

M’he notat les cames cansades, però cansades per pujar a bon ritme, no pas cansades per sortir.

Tenia al cap fer més, però amb el feedback de cames he fet poca cosa.

Cap als Holandesos, el saltet de davant cada dia em surt millor i més lluny, baixada cap a Jafra pels Fondo de les Llenties i la Casa Nova, pujada a Jafra per la trialera del revolt i entrada a la trialera, després de Jafra, pujant cap a la Plana Novella, passada la cadena.

M’he trobat totes les aranyes del mon, els hi he fet malbé tota la feina que han fet durant la nit.

Un cop a la riera, cap a la pista de la Fassina a Quatre Camins, pujada cap als Masets de Dalt, i pujada per la trialera de després de la cadena, als Masets.

Sortida a dalt, creuant la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i baixada per la trialera de darrera.

Pista cap a Mas Milà, i pujada a Can Pere de la Plana per la trialera marcada amb un GR a mà esquerre.

Un cop a la urbanització, baixada per la Granja Escola cap a Can Lloses, he fet el corriol nou que he fet 2 cops en sentit contrari, es pot fer bé en aquest sentit també.

I cap a Sitges passant per les Casetes d’en Portacreu i el polígon Mas Alba.

M’ha sortit 24,57km que he fet amb 1h 24m a una mitja de 17,5km/h, amb un desnivell positiu de 531 metres i negatiu de 550 metres, una mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i una màxima de 164 ppm que és el meu 95%, una cadència mitja de 75 rpm, una potència mitja de 196W i una màxima de 1190W, un consum energètic en el meu cas de 991 calories.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 24767 m
Total climbing: 585 m
Total descent: -588 m
Download file: 09_06_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix