Avui dimecres he sortit amb la gravel, he anat fins a Olivella, però amb poques ganes.

He sortit de casa, cap al Caprabo, he pujat bé, sense gaire transit, però pel carrer de la piscina municipal, massa tard i molt de cotxe.

He vist el GPS al Caprabo i he pujat a bon ritme, duia un bon temps, així que he aprofitat i he pujat la Fita a bon ritme també, he arribat al pàrquing del Collet de la Fita amb 13m 48s, un bon temps, al pi del revolt de les “basures” amb 16m 31s, prou bé, i al mirador dels caçadors amb 19m 28s.

Els ritmes de pujada prou bons, la veritat es que per no tenir gaire ganes, no ha estat malament.

He baixat cap als Holandesos primer, Can Lluçà després, per anar a l’esquerre, cap a Vallgrassa, creuant la carretera del Rat Penat i baixant fins a la Plana Novella després.

No plovia, però xispejava, era un mullat constant, però amb més calor que no pas fred.

Un cop a la Plana Novella, per carretera fins a Can Piques, Can Grau i baixada cap a Olivella també per carretera.

Es una carretera secundaria on habitualment no hi passen cotxes entre setmana, tot i que he trobat un camió de fruita, que suposo que devia anar a repartir i era més curt per aquí.

Arribant a Olivella, hi ha una torre de llum amb un grafiti que diu Parc del Garraf, he parat a fer unes fotos i algun vídeo.

Seguidament tornada pel corriol que voreja la carretera d’Olivella fins a Can Suriol.

Estava tot molt moll, massa, així que a Can Suriol he sortit a la carretera i he anat per carretera fins al camp de futbol de Mas Milà, no tenia ganes de pedres molles que poden fer relliscar la roda de davant.

Des del camp de futbol, ja pels corriols que hi ha que van fins al Mas de Can Giralt, seguint el GR i sortida a la carretera d’Olivella, camí de Can Lloses primer i he arribat a Sant Pere de Ribes després.

He tornat a entrar al parc natural, per anar fins als Vinyedos, creuar la urbanització i per darrera de camí a Puigmoltó per tornar per l’autòdrom i Rocamar.

Carretera i cap a casa pel Vinyet i el passeig.

He arribat a casa amb 37,82km que he fet amb 1h 38m a una mitja de 22,9km/h. El ritme es alt, però hi ha hagut molta carretera, i el ritme es molt ràpid amb la gravel a la carretera. La cadència mitja de 77 rpm, la mitja cardíaca de 127 ppm que és el meu 73% i la màxima de 158 ppm que és el meu 91%, el desnivell positiu de 575 metres i negatiu de 567 metres. En el meu cas un consum energètic de 1214 calories i calor, 11 graus de mínima i mitja de 12,4 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 37843 m
Total climbing: 638 m
Total descent: -642 m
Download file: 28_04_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix