Sant Jordi, bon temps i ahir vaig descansar de cames, avui he marxat a fer un Gunyoles amb la Finna Taroko.

He sortit de casa un pel tard, eren quasi les vuit i quart del matí, he pujat cap a Santa Bàrbara i he baixat per darrera cap a Can Bruguera i a Vallpineda.

El corriol que hi ha a darrera de Santa Bàrbara té un tronc en mig del camí, es pot passar sense problemes, però he tocat amb el plat de la gravel, massa baixa ☹ No he parat pas, he seguit pedalant i llestos.

Des de Vallpineda fins a les Casetes d’en Portacreu i des d’allà fins a Can Lloses.

Carretera d’Olivella per entrar a la pista del Mas de Can Giralt i seguint el GR fins el camp de futbol de Mas Milà primer i seguint el corriol que va paral·lel a la riera fins a Can Suriol, a la carretera d’Olivella, després.

Hi ha un corriolet estret sobre de Can Suriol, el varen fer per passar la canalització d’aigua ara fa un parell d’anys i ha quedat, el pots agafar i no cal baixar de la bici per passar la cadena.

Pista cap a Les Gunyoles, a bon ritme, de pujada.

He arribat a Les Gunyoles amb una hora i 9 minuts, pujada fins el cim i baixada a l’Arboçar de Dalt primer, i seguint la tornada de rigor, cap a la casa rural de RA&MS, creuar la carretera que va a Can Trabal, pujada per pista fins els dipòsits d’aigua, baixada a Can Trabal i per pista a bon ritme de baixada fins arribar sota de Viladellops.

Tornada per pista de Viladellops a Mas Milà, no té pèrdua, i carretera d’Olivella de tornada fins a Sant Pere de Ribes, per anar a buscar el pont que creua la carretera que va cap a Canyelles, però sense entrar al poble.

Pista avall, fins als Vinyedos i tornada per l’autòdrom i Rocamar, passeig i a casa.

He parat el GPS amb 46,16km que he fet amb 2h 14m a una mitja de 20,6km/h, amb un desnivell positiu de 681 metres i negatiu de 679 metres, una cadència mitja de 79 rpm, una mitja cardíaca de 126 ppm que és el meu 73% i una màxima de 158 ppm que és el meu 91%, un consum energètic de 1595 calories i un pel de fred, mínima de 2 graus, això si, la mitja de 9,6 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 46300 m
Total climbing: 740 m
Total descent: -745 m
Download file: 23_04_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix