Ahir vàrem sortir de trialeres, vaig caure, però res greu. Aquest matí he sortit de gravel, no he tingut problemes per la caiguda, he anat fins a La Morella i tornat per Begues.

Sense pressa, podia estar a casa un pel més tard del normal avui, he inflat les rodes de la gravel a 2.2BAR cadascuna i he sortit de casa en direcció al Caprabo.

Dissabte vaig sortir a córrer i ahir de trialeres, per tan avui no estaria en perfectes condicions per fer bons temps, però he pujat la Fita a bon ritme, la veritat es que prou bé.

No he tingut problemes de transit, he pogut pujar cap al Caprabo sense aturar-me, tot i que he pujat pel carrer de la piscina, massa cotxes.

Al pàrquing de la Fita amb 14m 27s, a l’arbre que hi ha al revolt de les “basures” amb 17m 18s i al mirador dels caçadors amb 20m 17s.

No són temps de record, però estan prou bé, ho he fet més ràpid, però tal i com duc el cos, m’he donat per content.

La pujada a La Morella es curiosa, hi ha 20 minuts fins al mirador dels caçadors, 20 minuts més (menys, però es pot dividir en 3 blocs) fins el pàrquing de Vallgrassa a la carretera del Rat Penat i 20 minuts més fins al cim de La Morella, que hi he arribat amb 1h 50s.

La pujada prou bé, la part de carretera no m’agrada gent, em fa por, però amb la gravel vas molt més ràpid i estàs menys temps a la carretera.

He baixat per darrera de La Morella, per la pista.

No es baixa igual amb la Finna Taroko que amb la Niner Jet9RDO, vas molt més lent i com diria en Joan Manel, es molt més quirúrgic, has de veure per on posaràs la roda abans de posar-la i no pots equivocar-te, sinó malament.

Hi ha una baixada que s’ha de fer amb cura, per ràpida i pedra solta, a la dreta una petita pujada i una segona baixada amb més inclinació, més curta, però amb més pedra solta, aquí vaig molt lent amb la Taroko.

Després hi ha una pujada de posar-ho tot, en el meu cas vol dir el 40 ovalat a davant i el 52 a darrera, i es pot pujar bé, però amb tot posat.

Un cop arribes al cim, pots seguir recte, que es el que he fet i hi ha un desviament que puja a la dreta, una pujada que no he pogut mai fer-la sencera sobre la bici.

Recte i una altre baixada, amb pedres i amb cura al baixar, però no tan bèstia com la segona.

Un cop arribes a baix, puges a la dreta cap a una pista que et dur directe a Begues, si anéssim a la dreta aniríem cap a Castelldefels, es la tornada del Purgatori i a més a la dreta, diguem que en sentit contrari a la pista que agafes, a Les Agulles.

L’anada a Begues es molt agraïda, es pot fer a bon ritme, tan pujant com baixant.

Hi ha una cadena, has d’anar amb cura per passar-la, tot i que no he baixat de la bici i agafes la pista que va de Begues fins a la Plana Novella.

Tens una baixada i una pujada fins a la última masia que hi ha a la dreta, dic última dins el parc natura.

Una segona baixada llarga que es fa bé, però has d’agafar-te bé al manillar, trobés a faltar un petit amortidor i vas planejant sense parar fins una petita pujada que hi ha abans de veure la Plana Novella.

Baixada per asfalt, l’últim tros de la pista i he anat a l’esquerre, passada la cadena, cap a Vallgrassa.

La pujada bé, sense problemes, creuar la carretera i al pàrquing del Rat Pena, on hi he passat una estona abans i tornada pel mateix lloc que he vingut una hora i poc abans.

M’ha saludat un ciclista a les “basures”, m’ha fet l’efecte que era l’Oscar Massó, li he dit “adeu” ben fort, i ell m’ha dit pel meu nom, per tan em coneixia.

M’he trobat un munt de nanos de Can Colapi, amb 4 professors, 2 les coneixia, complertament despitats, just acabant de pujar la Fita, la part de ciment.

He hagut de cridar i molt perquè em sentissin i s’apartessin, he acabat derrapant en un moment, diguem que no ha passat res, però que podria haver passat sense cap problema ☹

He arribat a la porta de casa i he parat el GPS amb 42,03km que he fet amb 2h 13m a una mitja de 19km/h, amb un desnivell positiu de 1007 metres i negatiu de 1036 metres, amb una cadència mitja de 77 rpm, una mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i una màxima de 161 ppm que és el meu 93%, un consum energètic de 1636 calories i bon temps, mínima de 7 graus i mitja de 10,3 graus, tot i que he anat d’hivern, com ahir.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 42142 m
Total climbing: 1099 m
Total descent: -1097 m
Download file: 19_04_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix