Ahir va tocar trialeres i corriols, avui he volgut pujar amb la gravel a la bola, l’antena que hi ha al cim de la Morella.

És el primer cop que hi pujava, bàsicament no té cap sortida per darrera i es per asfalt, no aporta res si no vas amb una bici de carretera o una gravel, per dir que hi has pujat i fer-te la foto de rigor.

La sortida de casa fins el Caprabo ha estat un pel caòtica, he agafat tots els semàfors del mon i he hagut de parar per mirar de poder pujar.

Per postres, els dijous hi ha mercat, per tan, s’ha de pujar per carretera si o si.

He sortit tard, eren les 8 i poc, i hi havia molt de transit, els cotxes no m’agraden, així que no he pujat directe, sinó que he anat a buscar el carrer que entra al pàrquing de la piscina municipal.

Des del Caprabo en amunt, normal, pujada al Collet de la Fita bé, a bon ritme, la bici es molt ràpida.

M’he torbat a la Yolanda, que ha sortit a correr, just abans d’arribar el mirador dels caçadors, m’ha fet una foto.

Baixada pels Holandesos i he hagut de parar un parell de cops a mirar d’ajustar un pel el cable del canvi, es fa per darrera, pel desviador.

No acaba d’anar fi del tot, puja perfecte, tot i que els ajustos eren perquè saltava el pinyó gran, marxava al segon. He tensat un pel el cable i llestos.

Pujant pugen tots bé, però baixant, el 4rt, 5é i 6é son lents, com si per fricció el cable no baixes ràpidament, acaba baixant per la vibració de la bici, però tot i haver canviat el cable del canvi, no va fi.

Ja ho duré al taller que ho miri algú que en sàpida, jo sóc un aficionat.

Tot perfecte fins a la pujada d’asfalt, que m’ha costat més del que em va costar dimarts, suposo que he de deixar descansar les cames un pel.

La pujada final fins a la bola té un desnivell del 17% sostingut amb algun punt del 19%, no està malament. He pujat, però en algun punt amb el 52 a darrera i el 40 a davant, he hagut de fer zetes per anar més còmode.

He arribat a la bola amb 59 minuts, foto de rigor i avall, pel mateix camí que he fet pujant.

La part curiosa (és diu sentit comú) és que baixant tardes molt menys, he tardat 30 minuts justos en arribar a la porta de casa.

M’han sortit 31,05km que he fet amb 1h 29m a una mitja de 20,9km/h, amb un desnivell positiu de 743 metres i negatiu de 765 metres, una mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i una màxima de 159 ppm que és el meu 92%, una cadència mitja de 78 rpm i un consum energètic de 1203 calories en el meu cas. Temperatura bona encara, donen baixada de temperatures i pluja per aquesta tarda i demà, mínima de 6 graus i mitja de 8,6 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 31162 m
Total climbing: 829 m
Total descent: -828 m
Download file: 15_04_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix