Ahir va tocar gravel, avui la Jet9RDO i he sortit de trielares.

El ritme és molt més baix, per la bici i pel tipus de recorregut, però es igual de divertit o potser més i tot.

M’he posat la GoPro Hero 8 Black a l’arnés del pit, volia fer alguna foto i algun vídeo, a veure que tal.

He pujat la Fita a bon ritme, però he arribat al pàrquing del Collet de la Fita amb un minut i mig més que ahir a la gravel i al mirador dels caçadors amb quasi 3 minuts de més, no es el mateix tipus de bici.

He girat a la dreta cap als Holandesos i abans d’arribar a veure la masia, a l’esquerre, on vàrem fer el diumenge la trialera amb el Santi, he posat a gravar amb la càmera i m’he deixat anar avall.

Estava molt més sec que diumenge que hi havia algun punt humit.

Fins a trobar de nou el corriol que et dur al creuament de La Fassina i Jafra, pujada cap a Jafra i després de passar Jafra cap a la Plana, a l’entrada que hi ha a mà esquerre, després de la cadena, anant a buscar la trialera que baixa a mà esquerre cap a la riera.

Un cop a la pista de la Fassina a Quatre Camins, pujada cap als Masets de Dalt i per la trialera de pujada que hi ha a la dreta, després de la cadena.

Ja pujada està curiosa, en conec un que diria que t’ho has de creure, però es pot fer sencera sense posar peu a terra, si l’has feta abans.

A dalt de tot, creues la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i caiguda per la trialera de l’altra banda de la pista, amb sec està molt millor que el diumenge passat, tot i que no va relliscar gens el diumenge.

Des de baix cap a Mas Milà per girar a la dreta i començar a pujar cap a Olivella.

Abans d’arribar a la masia que hi ha al cim, a dalt de tot de la pujada, a l’esquerre, hi ha un corriol que entra i baixa per una trialera molt divertida. Avui he calculat temps, son 9 minuts d’ençà que hi entres fins que surts per la pista de Mas Milà a Can Pere de la Plana.

He grabat un video de tota la trialera, son 9 minuts en total, però el video es només de 5 minuts, la part segona, on ja no es pedala gaire i es baixa més ràpid.

Al estar sec, avui no he fet peu a les pedres del final, no relliscaven.

Un cop a la pista, pujada cap a Can Pere de la Plana, per agafar a la dreta el GR que puja a la urbanització i des d’allà cap a Can Lloses, per darrera i de tornada cap a Sitges.

He baixat i pujat fins a les Casetes d’en Portacreu i he pensat en tornar a pujar pel corriolet que hi ha darrera de Vallpineda, el que puja a Santa Bàrbara, es puja bé.

Baixada cap a casa per l’avinguda Sofia i llestos.

El GPS a la porta de casa m’ha donat 28,12km que he fet amb 1h 44m a una mitja de 16,2km/h, un desnivell positiu de 654 metres i negatiu de 641 metres, una mitja cardíaca de 130 ppm que és el meu 75% i una màxima de 158 ppm que és el meu 91%, una cadència mitja de 76 rpm, una potència mitja de 195W i una màxima de 659W, bona temperatura, mínima de 8 graus i mitja de 9,1 graus. 1222 calories de consum energètic en el meu cas.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 28326 m
Total climbing: 703 m
Total descent: -705 m
Download file: 14_04_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix