Matí de dimarts, ahir vaig descansar, he pensat en pujar a les antenes de La Morella amb la Gravel.

Vaig fer un canvi del cable del desviador de darrera, quan vaig canviar la setmana passada l’adaptador per entrar el cable per darrera al desviador, vaig voler aprofitar el cable i no m’anava del tot fi.

No havia sortit a provar-la i va millor, tot i que no acaba d’anar fina del tot, ja seguiré provant.

He sortit de casa, camí de la Fita amunt, he arribat al pàrquing de la Fita amb 13 minuts 29 segons, es un bon temps i al mirador dels caçadors amb 19 minuts 27 segons, que també es un bon temps.

No he pujat a “muerte”, he pujat a bon ritme.

Cap als Holandesos i pujada cap a Can Lluçà i a la part que hi ha ciment, de pujada, m’he trobat el Santi que venia en sentit contrari amb la Gravel de CX, la que va comprar fa un parell d’anys, una CX del 2010, amb 3 plats i frens “cantilever”.

Anava de passeig i tornava cap a casa per anar a treballar, ha fet la volta i hem anat plegats fins el pàrquing del Rat Penat, a la carretera del Rat Penat, abans de baixar cap a Vallgrassa.

Hem fet la foto de rigor i ell ha tornat cap a casa per carreta i jo he agafat la mateixa carretera en sentit contrari cap a La Pleta i la Morella.

Hi ha un parell de pujades i baixades interessants, que és fan molt bé amb la gravel i un cop he arribat a l’entrada de les antenes, de La Morella, amunt.

No havia pujat mai a les antenes, no té sortida, per tan, no té gaire sentit si no vas i tornes.

Volia arribar a la bola, i he trobat que hi ha un desviament a mitja pujada, he anat a l’esquerre, cap a les antenes, la bola es a la dreta, ja faré un altre dia.

Un cop a dalt, un parell de fotos i baixada.

He arribat a dalt de tot de les antenes amb 56 minuts i 14 segons, que es un bon temps.

La tornada pel mateix lloc que l’anada, però és molt més ràpida, hi ha uns 650 metres de desnivell positiu d’anada que de tornada son de baixada i només n’hi ha uns 50 de positius, es a dir, es puja amb una hora i es baixa amb mitja.

He parat el GPS a la porta de casa amb 31km clavats, que he fet amb 1h 26m en moviment, a una mitja de 21,4km/h, amb un desnivell positiu de 697 metres i negatiu de 747 metres, una cadència mitja de 78 rpm, una mitja cardíaca de 139 ppm que és el meu 80% i una màxima de 164 ppm que és el meu 95%. Consum energètic de 1237 calories i he sortit d’hivern, de llarg, m’ha donat una mínima de 6 graus i una mitja de 8,7 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 31136 m
Total climbing: 805 m
Total descent: -803 m
Download file: 13_04_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix