Dimarts vaig fer la mateix ruta, més o menys, però entrant per Mas Milà i anant fins a l’Arboçar de Dalt, avui la he fet en sentit contrari, i a millor ritme que dimarts.

Ahir vaig canviar el kit del desviador de darrera de Ratio Technology, em van enviar el SRAM GX Eagle equivocat, amb l’entrada del cable de canvi per davant, i em van enviar per correus el kit per canviar-lo i muntar el cable per darrera, que queda més natural, així que avui he marxat a veure que tal.

He sortit de casa cap a les 8 del matí, pujada cap al polígon Mas Alba, avui sense trànsit, es a dir, semàfors en vermell pels cotxes, etc.

A l’alçada de l’Aldi, a l’esquerre per anar a buscar el corriol que baixa cap a les Casetes d’en Portacreu, la baixada es dura per fer amb una gravel, tot s’ha de dir.

Des de les Casetes d’en Portacreu fins a Can Lloses per la pista de rigor, i a Can Lloses carretera d’Olivella fins a l’entrada a la pista que et dur al Mas de Can Giralt.

Sense entrar al mas, recte i agafant el GR que està marcat, fins al camp de futbol de Mas Milà primer i després seguint el corriol que va paral·lel a la riera fins a Can Suriol.

Surts a la carretera i just passar Can Suriol, a la dreta, hi ha un corriolet estret que et deixa just passar la cadena de la pista que va cap a Les Gunyoles.

La pujada cap a Les Gunyoles l’he feta a molt bon ritme, la Finna Taroko vola en aquest tipus de terreny.

Deixant la pujada cap a Les Gunyoles a la dreta, he seguit recte fins a l’Arboçar de Dalt.

Sortida del poble per la carretera i a l’esquerre cap a la masia de Turisme Rural on diu RA&MS.

Surts per darrera, creues la carretera que va cap a Can Trabal i pujada per pista cap als dipòsits d’aigua de Can Trabal.

Des de Can Trabal fins a Viladellops es per pista i de baixada, es molt ràpid i sense pujar a Viladellops, pel corriol que hi ha per sota vas a parar a la pista de tornada cap a Mas Milà, hi ha un pel de pujada, però majoritàriament es baixa i es fa molt ràpid amb la gravel.

He anat a buscar una pista que no faig habitualment de tornada, he fet uns metres de més, però vas a parar a Mas Milà igual i acabes sortint a la carretera d’Olivella, que l’he agafada fins a Can Lloses.

Per carretera es exageradament ràpida si la compares amb la Niner Jet9RDO, però no es pot comparar el tipus de bicicleta.

Des de Can Lloses fins a les Casetes d’en Portacreu pel camí de vinguda, però he volgut tornar per Vallpineda i per Santa Bàrbara, hi ha un corriol que puja per darrera.

De Santa Bàrbara fins a Sitges, he baixat per sobre d’on estava abans el camp de rugbi, ara esta tancat al trànsit, Avinguda Sofia, passeig de la Ribera i cap a casa.

He parat el GPS amb 4’,65km que he fet amb 1h 52m, m’ha donat una mitja de 21,8km/h, amb un desnivell positiu de 606 metres i negatiu de 621 metres, una mitja cardíaca de 133 ppm que és el meu 77% i una màxima de 164 ppm que és el meu 95%, la cadència mitja de 80 rpm i un consum energètic de 1503 calories en el meu cas. La temperatura freda, 7,4 graus de mitja i una mínima de 3 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 40799 m
Total climbing: 683 m
Total descent: -688 m
Download file: 08_04_2021.gpx

Digues si t'ha agradat

Comparteix