Matí de dimarts, ahir el dia de la Mona, vaig sortir dissabte i diumenge i aquest matí he volgut sortir i descansaré demà, tenia al cap anar fins a Avinyonet de Dant amb la gravel, amb la Finna Taroko.

He sortit de casa a les 7:45, bon temps, bona temperatura.

Pujada cap al Caprabo, amb transit, he hagut d’esperar una estona al semàfor i després he hagut de pujar per la parada de l’autobús, perquè no han coincidit els semàfors.

Un cop a la rotonda del polígon Mas Alba, pujada cap a la pista que et dur a les Casetes d’en Portacreu.

La trialera de baixada a les Casetes d’en Portacreu, que està bastant trencada, m’ha costat de baixar. Més que costat, es que no he pogut baixar tan ràpid com pensava.

Des de les Casetes d’en Portacreu fins a Can Lloses he anat a bon ritme, la Finna Taroko es molt ràpida, tan com les 2 Niner RLT que em van deixar a TopFun l’any passat.

A Can Lloses carretera d’Olivella cap a l’entrada de pista del Mas de Can Giralt.

He baixat creuant les vinyes a l’esquerre i he intentat de pujar just passada la riera la rampa curta que hi ha. No tenia clar si podria fer-ho amb el 40 a davant, amb el 32 em poso de peu i pujo amb feina, i no les tenia totes.

No he pogut pujar-la, però crec que es pot, no he pujat perquè el meu cap em deia que no podria, ho tornaré a intentar.

He creuat de nou la carretera d’Olivella i m’he endinsat a Mas Milà, entrant a la pista que hi ha a darrera i que et dur fins a Viladellops.

L’anada a Viladellops es per pista, es ràpida, no té problema.

Corriol de sota de Viladellops per agafar la pista que puja a Can Trabal.

Des de Can Trabal fins els dipòsits d’aigua he pujat per la trialera, a veure que tal, i he pujat millor del que em pensava.

Un cop a dalt, als dipòsits, baixada per creuar la carretera de Can Trabal i anar al mas de Turisme Rural RA&MS que hi ha a l’Avinyonet de Dalt.

No he volgut pujar a les Gunyoles, tenia pressa i he agafat directament la pista que et dur cap a les Cases Blanques i seguint la pista sense deixar-la deixes l’entrada a Les Gunyoles a l’esquerre primer, i vas baixant per pista molt ràpida fins a la carretera d’Olivella, just a Can Suriol.

Carretera cap a Can Suriol, son uns pocs metres i a la dreta, creuant la riera, just abans del pont i cap a Mas Milà pel corriol que hi ha paral·lel a la riera.

Arribes al Camp de Futbol de Mas Milà i seguim cap al Mas de Can Giralt primer i carretera cap a Can Lloses, ja de tornada.

Des de Can Lloses, el mateix camí per arribar a Sitges que el d’anada, per les Casetes d’en Portacreu i el polígon Mas Alba.

He parat el GPS a la porta de casa que no duia 2 hores encara, m’ha marcat els 40 quilòmetres més ràpids que he fet mai, la Finna Taroko és exageradament ràpida.

M’han sortit 40,71km que he fet amb 1h 57m a una mitja de 20,8km/h, amb un desnivell positiu de 612 metres i negatiu de 600 metres, una mitja cardíaca de 129 ppm que és el meu 75% i una màxima de 154 ppm que és el meu 89%, una cadència mitja de 80 rpm, i un consum energètic en el meu cas de 1490 calories. La temperatura mitja de 8,1 graus i una mínima de 3 graus, en algun punt he tingut fred a les mans.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 40829 m
Total climbing: 684 m
Total descent: -689 m
Download file: 06_04_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix