Ahir al vespre vaig veure una sèrie de missatges al grup, un sortia a les 7, 2 sortien a les 7:30 i 2 volien fer un Campdasens a les 8.

Vaig avisar que hi havia previsió de ones, però si la previsió fallava aniria a fer el Campdasens a les 8.

M’he llevat a les 7 i he tret el cap pel balcó, estava pla, res d’ones i res d’anar al mar, així que he confirmat el grup de les 8 per fer el Campdasens.

Eren en Joan Manel que va venir ahir de la Cerdanya i el Jorge que després de l’atac de lumbàlgia de dimarts, es veia amb cor avui de fer una sortida curta.

He aparegut a les 8 menys poc amb la gravel, la Finna Taroko al Caprabo, primer ha aparegut en Joan Manel i després el Jorge.

Hem pujat la Fita, el ritme d’en Joan Manel es cada cop més alt, va molt ràpid, el Jorge venia just d’esquena encara.

Basures i baixada per Mas Quadrell fins a Vallcarca, pujada per la pista de ciment cap a Can Granada primer i cap a Campdasens després.

Hem parat a fer la foto de rigor al cim de Campdasens, quan es veu ja Can Lluçà.

El Jorge primer ha dit de tornar directe, però volíem anar fins a Vallgrassa i tornar pels budistes, surten uns 5 quilòmetres de més i s’ha vist amb cor.

De tornada a la dreta, després de la cadena cap al pàrquing del Rat Penat i baixada a Vallgrassa primer i cap a la Plana Novella després.

Hem pujat al palau budista per la pista de darrera i entrat de nou al Parc Natural per baixar a Jafra primer i per la trialera del revolt cap al creuament de la Fassina i Can Marcer i cap a Sitges per Can Marcer.

Mirador dels caçadors, Mas Maiol, basures, Collet de la Fita i baixada cap al Caprabo.

Ens hem acomiadat, bona “mona” a tothom.

He parat el GPS a la porta de casa, amb la mateixa ruta que vaig fer dimarts, dissabte i avui, i surten més o menys el mateix, 34,05 quilòmetres que hem fet amb 1h 52m a una mitja de 18,2km/h, amb un desnivell positiu de 775 metres i negatiu de 788metres, una mitja cardíaca de 120 ppm que és el meu 69% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, m’ha tocat pujar de Campdasens al cim a bon ritme per ensenyar-li al Joan Manel perquè la gravel és més ràpida i he pujat de cor. La mitja de cadència de 72 rpm, el consum energètic de 1231 calories i bona temperatura, 10,1 graus de mitja i 6 de mínima.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 34179 m
Total climbing: 825 m
Total descent: -827 m
Download file: 05_04_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix