Avui dissabte volia sortir a fer quelcom curt amb la gravel, ahir a la tarda em vaig trobar en Josep Maria i em va dir que avui volia a fer quelcom curt també, i hi havia en Santi, el seu nebot, que va dir que també vindria amb un amic seu, l’Oleguer.

Total, avui a les 7:00 estàvem a casa d’en Josep Maria tots 4, Santi, Oleguer, Josep Maria i jo.

Els hi he dit que volia pujar a La Morella, es una ruta molt pistera.

Hem pujat la Fita, Mas Maiol, mirador dels caçadors i a la dreta cap als Holandesos i cap a Can Lluçà.

A l’esquerre després de la cadena, cap al pàrquing de Vallgrassa, a la carretera del Rat Penat.

Un cop al pàrquing, hem anat carretera del Rat Penat amunt cap a Castelldefels, per anar a l’esquerre cap a la Morella, després de la cadena.

La veritat es que hem dut un bon ritme, tan el Santi com l’Oleguer van molt bé, no els hem hagut d’esperar per res, van tan ràpid com anem en Josep Maria i jo.

No havien pujat mai per la pista cap a La Morella, havien pujat a la “bola del mon”, a les antenes.

Hem parat a fer la foto de rigor just abans de començar a baixar per darrera de La Morella.

Després de la foto hem tornat pel mateix lloc.

Estàvem a dalt de la Morella amb una hora i sis minuts, en el meu cas, i tornant arribaríem a casa abans de les 9 del matí, que era l’objectiu.

Hem parat en Josep Maria i jo just al pàrquing, esperant a la resta que venien uns metres més endarrere i hem pensat que per horari, podríem tornar per Vallgrassa i la Plana Novella.

Un cop han arribat el Santi i l’Oleguer, hem baixat cap a Vallgrassa per pista primer i a la Plana Novella després.

No hem entrat al palau directe, sinó que hem baixat per la carretera de Can Grau per pujar per la pista de darrera.

Un cop al palau, hem anat a buscar la pista que entra de nou al Parc Natural del Garraf i baixada cap a Jafra.

Ens hem reagrupat de nou i baixada per la trialera del revolt cap a la pista que puja per Can Marcer cap al mirador dels caçadors de nou.

Hem pujat per l’esquerre, per l’antiga pista de baixada, ara tancada amb unes pedres, personalment m’agrada més que la pista de pujada normal, es més entretinguda.

Un cop al mirador dels caçadors, hem encarat la part final de tornada, pel mateix lloc on hem pujat abans, però el Santi i jo no hem fet la trialera del revolt, baixant la Fita, l’han feta en Josep Maria i l’Oleguer, jo no m’hi he vist amb cor amb la gravel, la posició no es la mateixa que amb una bici normal per fer trialeres.

Ens hem acomiadat a l’alçada de l’institut, he arribat a casa a les 9 i 10 del matí, perfecte d’horari.

El GPS m’ha dit que he fet 37,07km amb 2h i 1m, a una mitja de 18,3km/h, està prou bé. Un desnivell positiu de 856 metres i negatiu de 792 metres, una cadència mitja de 74 rpm, una mitja cardíaca de 126 ppm que és el meu 73% i una màxima de 159 ppm que és el meu 92%, un consum energètic en el meu cas de 1402 calories i bon temps, 8 graus de mínima i 10,2 de mitja. He marxat amb massa roba, la primavera es aquí.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 37244 m
Total climbing: 937 m
Total descent: -947 m
Download file: 27_03_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix