Aquest matí de dissabte hem sortit el Santi, en Joan Manel i jo, hem anat a fer el Pic de l’Àliga, sortideta curta de dissabte.

A les 7.30 estàvem el Santi i jo al Caprabo, hem anat cap a Sant Pere de Ribes, en Joan Manel ens esperava a la plaça de la Vila, hem anat cap a la Mahle a Vilanova pujant pel cementiri i des d’allà entrada al parc per anar cap al Mas de l’Artís.

Baixant el Mas de l’Artís hem pujat pel Fondo de les Oliveres fins arribar a dalt, a la pujada de ciment que ens dur a la Casa Alta primer i després per pista cap al creuament que pots anar a l’esquerre cap a Daltmar i recte cap a Puig de l’Àliga, on hem parat a fer la foto de rigor.

Baixada per la urbanització cap a Canyelles, creuar Canyelles i per darrera de la benzinera hi ha un camí que et dur cap a sota del Montgrós, la urbanització Vora Sitges.

Hi ha una pujada molt dura cap al Montgrós, ens hem trobat que estava tancada per una batuda de senglars, però no hi ha altre opció per anar cap a Ribes, així que hem passat.

Hem trobat un caçador que de mala gana ens ha deixat passar, més endavant, just a la part més dura de la pujada, un munt de caçadors i gossos a mà dreta i al final de la pujada, un altre amb una cinta tancant el camí.

Han estat 200 metres, però no hi ha altre opció.

Des de dalt, hem anat a buscar la carretera de baixada i a l’esquerre per la trialera del formiguer gegant de ciment, està trencada, però es molt divertida.

La última trialera es la que et dur al castell, es ràpida i senzilla, ja de tornada a Sant Pere de Ribes.

Hem anat plegats cap a les piscines i per darrera de l’escola cap als Viñedos, on ens hem acomiadat d’en Joan Manel, el Santi i jo hem fet Puigmoltó, Rocamar i hem anat fins la platja del Terramar, el Santi anava a fer un banyet, jo he marxat cap a casa pel carril bici.

He arribat a casa que eren dos quarts d’onze del matí, amb 44km que he fet amb 2h 38m a una mitja de 16,6km/h amb un desnivell de 797 metres positius i negatius de 777 metres, cadència mitja de 73 rpm, potència mitja de 193W, màxima de 671W, mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 73% i màxima de 164 ppm que és el meu 92%, 2081 calories de consum energètic i de plena tardor, 8 graus de mínima i 13 de mitja.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 44513 m
Total climbing: 882 m
Total descent: -850 m
Download file: 18_11_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix