Aquesta es una sortida de gravel, però segueixo sense tenir-la reparada, la gent de SRAM estan tardant massa en enviar la maneta de fre en garantia, així que tot i que el Garmin m’ha dit que avui no fes res i descanses, no li he fet cas i he sortit a fer un Campdasens clàssic, però amb la Jet9RDO.

Quasi dos quarts de vull del matí, encaro el polígon Mas Alba, m’he trobat tot el transit del mon i tots els semàfors possibles en vermell, no he mirat el temps ja per pena.

Últimament pujo pel carrer de darrera del polígon a l’esquerre, m’està agradant.

Camí de la Fita amunt i un cop passat Mas Maiol, els Caçadors perquè ens entenguem, a la dreta per baixar cap a Vallcarca per Mas Quadrell.

No m’he trobat a ningú, he arribat a Vallcarca i amunt per la pista encimentada cap a Campdasens.

Al final de la pujada a la dreta, després de la cadena, hi ha un punt de vigia amb una vista del mar espectacular, hi he anat per fer la foto de rigor, molta xafogor, molt suat avui.

Foto de rigor i tornada cap a Campdasens i amunt fins el cim, on ja es veu Can Lluçà.

Tornada clàssica pels Holandesos, mirador dels caçadors i he anat a la dreta per tornar per Mas Alba, les Casetes d’en Portacreu, les Torres, Vallpineda, can Bruguera, Santa Bàrbara i baixada cap a casa pel passeig.

M’han sortit 30,67km que he fet amb 1h 36m a una mitja de 19k/h amb un desnivell positiu de 594 metres i negatiu de 593 metres, 75 rpm de cadència mitja, 139 ppm de pols cardíac mig que és el meu 79% i màxima de 167 ppm que és el meu 94%, 1411 calories de consum energètic, més calor que ahir, mitja de 22 graus i mínima de 19 i el Garmin al arribar a casa m’ha dit que necessito 72 hores per recuperar el cos, demà no podré fer res i divendres aniré a remar, dissabte tornem-hi.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 30851 m
Total climbing: 621 m
Total descent: -614 m
Download file: 05_07_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix