Ahir em va dir el Garmin que em calien 62 hores per tenir el cos recuperat, avui he sortit de nou, curtet, una Cova Negra.

Passaven 13 minuts de les 7 del matí, cap al polígon Mas Alba, collet de la Fita i cap als Holandesos, però sense arribar-hi, la trialereta del revolt a l’esquerre, just quan acaba la part encimentada.

Des de baix, seguint el corriol fins el creuament de Jafra i la Fassina, pujada cap a Jafra per la trialera del revolt.

Baixada cap a la pista que puja als Masets de Dalt pel corriol que surt del pàrquing de Jafra i amunt cap als Masets.

A l’alçada del pi gros, a l’esquerre, passada la cadena, trialera amunt i un cop al cim, a l’esquerre per agafar la trialera que baixa cap a més o menys l’inici de la trialera de pujada.

Baixada cap als Masets de Baix i cap a la Cova Negra per la riera.

Avui millor que l’últim dia, la part de l’esglaó final l’he fet per la dreta, d’entrada sembla més del que és, però es baixa molt millor que per l’esquerre.

Riera avall fins arribar a sota de Can Lloses i seguint el corriol de la riera fins a la pista que et dur cap a Sitges.

Un pel de pista i el corriol de la riera a la dreta fins arribar a la pista que va de Sitges a Sant Pere de Ribes, un pel de pista cap a Sitges, uns metres i a la dreta, riera de nou cap a l’autòdrom.

Sense arribar-hi, uns metres abans, a l’esquerre, creuant la riera per una trialera de pujada que vaig fer la setmana passada per primer cop, amunt cap a Can Bruguera i després cap a Santa Bàrbara, baixada cap a casa pel passeig.

M’han sortit 23,56km que he fet amb 1h 27m a una mitja de 16,1km/h amb un desnivell positiu de 397 metres i negatiu de 377 metres, una mitja cardíaca de 73 rom, potència mitja de 193W, màxima de 664W, mitja cardíaca de 139 ppm que és el meu 79% i màxima de 167 ppm que és el meu 94%, 1150 calories de consum energètic i millor temperatura que ahir, 21 de mitja i 18 de mínima, prou bé. Avui m’ha dit 3 dies per recuperar-me, a veure que faig demà.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 23869 m
Total climbing: 483 m
Total descent: -424 m
Download file: 04_07_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix