Després de 3 dies de només caminar i no fer res d’esport, avui he sortit amb la Niner Jet9RDO a fer trialeretes en solitari, això vol dir que no pots passar-te per si caus, anant sol no es adient 😉

He sortit de casa que eren més o menys dos quarts de vuit del matí cap al polígon Mas Alba.

Últimament en comptes d’anar fins a la rotonda i entrar al parc, pujo per la pista que hi ha darrera de les naus de l’esquerre.

Un cop al pàrquing, no he volgut mirar gaire el temps, perquè al fer aquesta última variant els tempos no son correctes.

He anat a buscar el mirador dels caçadors i baixada cap als Holandesos i la Casa Nova avall fins arribar al creuament de Jafra i la Fassina.

Avui he baixat cap a la Fassina i al arribar a l’entrada del corriol que puja cap a Jafra a la dreta, m’hi he posat.

A sobre de Jafra, després de la cadena i la trialera cap a l’esquerre, just on hi ha un parell d’arbres que fan que el manillar no passi bé, he parat a fer la foto de rigor i avall per la trialera fins a la riera.

Al trobar la pista que puja als Masets des de la Fassina, he seguit recte passant la cadena per sobre.

He anat a buscar el corriol que puja i que empalma amb la trialera de rigor de pujada fins creuar la pista de Can Pere de la Plana cap a Quatre Camins i trialera avall.

Després per pista cap a Mas Milà i corriol de pujada a l’esquerre cap a Can Pere de la Plana.

Avui no he baixat per la granja escola, sinó que a la que he arribat a la urbanització, només creuar la pista hi ha un corriol que baixa.

Fa temps que no el feia, un pel brut d’esbarzers, però es pot baixar bé.

Et deixa a un carrer a sobre de Can Lloses i he anat a buscar una pista en molt mal estat que baixa fins a l’entrada de rigor a Can Lloses i per la riera cap a les Casetes d’en Portacreu, la tornada de rigor.

Des de les Casetes d’en Portacreu cap a Les Torres, Vallpineda, Can Bruguera, pujada a Santa Bàrbara i cap a casa pel passeig.

En total m’han sortit 28,67km que he fet amb 1h 41m a una mitja de 17km/h amb un desnivell positiu de 607 metres i negatiu de 606 metres, cadència mitja de 75 rpm, potència mitja de 202W màxima de 719W. Amb la cinta de pit nova de Wahoo cap problema, ara si m’ha donat bones dades, 141 ppm de pols mig que és el meu 80% i màxima de 167 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 1379 calories, temperatura correcte, 19 graus de mínima i 22 de mitja, la màxima de 28 graus.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 28888 m
Total climbing: 634 m
Total descent: -638 m
Download file: 03_07_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix