El jorge ens deixa, marxa a treballar a Dubai per un període de 3 anys, per tan, no sortirem gaire més amb ell, a no ser que en algun viatge per veure la família pugui agafar la bici i sortir amb nosaltres, però ho veiem complicat.

Complicat també serà fer BTT a Dubai, s’endú la Mondraker però no tinc gaire clar que la faci servir gaire, potser s’ha de mirar una FatBike per anar a pedalar per la sorra, però poca cosa més farà crec.

Com que allà no tindrà gaire trialera i es un “endurero nato” avui hem volgut fer-li un comiat al seu estil.

Jo anava molt just, ahir vaig córrer la Sitges Rock Trail Speed i el cos no ha descansat prou, per postres ahir vàrem anar a dormir tard i hi ha hagut canvi d’hora aquesta matinada.

A les 7:30 estàvem al Caprabo el Jorge, en Josep Maria, el Pedro i jo.

El Pedro ha vingut amb cotxe només per acomiadar-se del Jorge, tot un detall, ha marxat cap a casa, tenia els nens al llit i la seva dona ha treballat aquesta nit, no podia sortir.

Hem pujat la Fita i hem trobat el Joan Manel al pàrquing de la Fita, per anar cap als Holandesos, però abans d’arribar-hi, a l’esquerre pel corriol que baixa cap al creuament de La Fasina, Can Marcer i Jafra.

M’he trobat la roda de davant tocant a terra aquest matí, ahir li vaig posar líquid a ambdues rodes, la de davant tocava a terra de fa dies, però com que no he tocat la Jet no m’ha preocupat gaire.

El que m’ha preocupat es trobar-me-la tocant a terra aquest matí, després de posar-hi líquid ahir i que 30 minuts després d’inflar-la estigués molt baixa de nou, l’he hagut de tornar a inflar un cop he sortit de casa, abans d’entrar a l’ascensor.

L’he inflat al pàrquing de la Fita esperant en Joan Manel i m’he trobat que estava baixa de nou pujant a Jafra, avui he hagut de fer esperar a la resta mentre he anat inflant, crec que em falla l’obús, n’hi he posat un de nou al arribar a casa, demà veig que tal està o si haig de desmuntar el neumàtic per veure que nassos li passa.

Hem baixat per la trialera que hi ha a sobre de Jafra i que et deixa a la riera, camí dels Masets, pujada cap als Masets de Dalt i trialera de pujada fins arribar a la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins.

Fins a Quatre Camins i hem pujat el GR5 fins a Can Grau, “tornillo” de pujada que sempre fa pujar molt el pols, es molt tècnic i crec que molt bo per fer un entrenament global, equilibri, força, cardio, etc…

Reagrupats a Can Grau i inflada de roda de davant de nou, hem pujat per la trialereta de darrera fins a la pista que va cap a Olesa de Bonesvalls, per fer una inflada de nou i en Josep Maria cargolar el manillar que s’havia mogut i baixar cap a Santa Susana.

No tinc clar si fa temps que no la fèiem o que ens hem “venido arriba” un pel, però l’hem baixada molt ràpid, el Jorge a davant, jo enganxat  darrera seu i en Josep Maria a roda meva.

Un cop a baix, inflada de nou i foto de rigor.

Hem tornat pel corriol que passa per la riera fins a Olivella, des de la carretera per corriol amunt creuant la carretera i cap al cementiri per baixar pel “lavacoches”.

Des d’allà cap a la pista que va a Mas Milà per pujar pel corriol cap a Can Pere de la Plana i baixar per sobre la granja escola fins a Can Lloses, corriol cap a la pista que va cap a Sitges i al creuament de Ribes ens hem acomiadat d’en Joan Manel.

La resta cap a Sitges passant per les Casetes d’en Portacreu, polígon Mas Alba i cap a casa cadascú travessant el poble, contant una parada per fer-nos una abraçada al Jorge, la última i desitjar-li molta sort, espero que ens veiem en breu.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 39453 m
Total climbing: 1045 m
Total descent: -1034 m
Download file: 26_03_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix