Havíem quedat a les 7:30 al Caprabo, el Santi ha confirmat que vindria al Caprabo i en Joan Manel estaria a Ribes, al pont que creua la C15.

Aquesta nit ha plogut un pel, poca cosa, just per mullar el terra i el Rain Alarm del telèfon deia que podia ploure, però al final no es ha plogut.

En Joan Manel m’ha trucat quan anàvem de camí a Ribes a buscar-lo, que anul·lava la sortida per la pluja.

Hem seguit cap a Ribes i hem anat per la riera cap a darrera de Can Lloses, per pujar cap a la Granja Escola de Can Pere de la Plana pel corriol de darrera.

El Santi ha aparegut amb una KTM elèctrica nova, comprada a BikeIT, molt bonica, i sembla que tecnològicament molt diferent a la que tenia, i que encara té, ara la fa servir per desplaçar-se a la feina des de casa.

Hem baixat el corriol de Can Pere de la Plana i baixant cap a Mas Milà per pista, hem anat a la dreta per pujar pel corriol que té un munt de pedres, el Fondo del Raurell, de camí a Olivella.

Hem arribat al grup de cases que hi ha i hem anat a buscar la baixada del corriol que et dur a sobre de Can Suriol.

He parat a l’inici de la baixada, relliscava tan de pujada com de baixada tota l’estona, li he desinflat un pel les rodes i he seguit, ara millor, tot i que amb cura, ja que les lloses amples molles rellisquen.

Des de Can Suriol hem agafat la pista que va cap a les Gunyoles, però anant cap a Can Mitjans.

Es nota que no estic bé, el pols no pujava i hem costava molt inflar els pulmons, molt cansat tota l’estona, encara arrossego un pel de grip, segueixo medicant-me a les tardes per poder dormir i el xarop per la tos no l’he deixat de banda encara ☹

Abans d’arribar a Can Mitjans hem pujat pel corriol que hi ha a mà dreta i per pista ens hem plantat a Can Mitjans, per baixar per la trialera que hi ha al costat de la torre d’alta tensió.

La baixada bé, el Santi no la recordava, la pujada més fàcil del que tenia al cap i la resta del corriol, amb cura per no caure fins arribar a la pista que va de Olesa de Bonesvalls a Can Grau.

Hem pujat cap a Can Grau i hem baixat el GR5 (tornillo) fins a Quatre Camins, perfecte, però amb cura de no relliscar.

Després, de camí cap a Can Pere de la Plana, hem fet la trialera que hi ha a l’esquerre i pujant recte, uns metres més avall, la trialera que va als Masets de Baix.

Aquí he caigut, res important, m’ha sortit la roda de davant de la traçada i quan l’he volgut tornar a posar al seu lloc, m’ha marxat i he caigut. Ni rascat, només brut de pols i un pel de fang.

He seguit baixant, el Santi ja començava a pujar a buscar-me, i hem anat a buscar la Cova Negra per tornar.

A mi no m’ha fet gaire gracia, hi ha molta llosa i estant tot tan moll, segur que relliscaríem molt, i si, no m’he equivocat, relliscava moltíssim.

El Santi va molt millor que jo, a part de que físicament avui no hi era tot, estant tot moll i relliscant, vaig amb més cura que ell, que s’hi troba molt més còmode.

Des de Can Lloses hem tornat pel mateix corriol que hem fet una estona abans en sentit contrari fins agafar la pista que va a Sitges i l’alçada de les Casetes d’en Portacreu hem anat cap a Vallpineda, per entrar a Sitges per Santa Bàrbara.

Ens hem acomiadat a la rotonda del Caprabo nou, ell cap a casa i jo cap al passeig i cap a la meva.

En total m’han sortit 44,81km que he fet amb 3h 22m a una mitja de 13,3km/h amb un desnivell positiu de 938 metres i negatiu de 915 metres, una cadència mitja de 69 rpm, mitja cardíaca de 126 ppm que és el meu 73% i una màxima de 155 ppm que és el meu 90%. Molt baix de pols, no hi havia manera de pujar-lo, per tan potència mitja baixa de 138W i màxima de 787W, poca cosa, el Training Effect de 191 que es molt poc, però físicament encara no estic bé, interessant veure que les sensacions corresponen a les dades que dona el GPS també. El consum energètic de 1983 calories, i calor, tot i que he sortit d’hivern, 8 graus de mitja i 5 de mínima, molt alta la temperatura per ser gener.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 45705 m
Total climbing: 1056 m
Total descent: -1018 m
Download file: 08_01_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix