Encara arrossegant la grip de la setmana passada, una merda, zero ganes, costa molt inflar la caixa toràcica i no puja el cor per molt que li doni, malament. Encara falten uns quants dies per fer net crec.

Ahir de matinada amb febre de nou, pijama nou, tot suat. Durant el dia, amb mal de cap i malestar, però sense febre, amb paracetamol i ibuprofè, sobrevivint.

Aquesta nit ha estat una merda igual que la d’ahir, però sense la febrada d’ahir, només m’he canviat la part de dalt del pijama 2 cops, es a dir, 3 diferents ☹

Sense pressa, he sortit amb la FatBike amb zero ganes, però obligant-me a fer quelcom, eren les 10:30 i he pensat en pujar per la pista de darrera de casa fins al final i baixar al Refugi Pastoral de Nahuja.

Ha fet fred aquesta nit passada, estava tot gebrat, sota zero quan ens hem llevat, menys mal, sembla que arriba l’hivern de veritat.

Surts ja en pujada, i vas fent durant tota la pujada primer per carretera i després per pista amb desnivells més còmodes del 8% a més incòmodes del 12% fins arribar al km 6,7, aquí durs un pel més de 50 minuts.

Aquí et marca 1723 metres i un desviament, seguim a l’esquerre cap al Refu de Nahuja, es puja molt suau uns metres de més i es comença a baixar.

La baixada esta molt tapada i amb el fred i jo suat de tota la pujada, no es el que més m’ha convingut.

Després del Refu, seguint pista avall fins que a l’esquerre es troba una entrada a un corriol trencat que baixa amb desnivell important.

De cop el fre de darrera ha canviat de tacte i de so, m’he quedat sense pastilles, venia tocant metall amb metall, merda ☹

Ritme més suau per tirar més de davant i evitar darrera, només en situacions necessàries i cap al KM 8,7 hi ha a l’esquerre un camí que va recte, he deixat la pista que baixava i he seguit pel camí.

Aquest camí no l’havia fet amb bici, si corrent fa un parell de mesos.

M’he trobat 5 o 6 cavalls de muntanya, els que son molt grossos i que van amb un esquellot al coll, com duen habitualment els bous i les vaques que pasturen per la zona, suposo que son de carn, tot i que semblaven de càrrega.

Molt bonics i sense espantar-se, no s’han volgut moure, a un parell els he passat tan proper que li he tocat el nas amb el colze sense voler-ho.

Al final del camí, que té un pelet de res de pujada, hi ha un tancat elèctric i després una trialera senzilla que et deixa a la pista de pujada que venia fent abans, al KM 4.5 aproximadament, la baixada pel mateix lloc que la pujada, però he mirat de fer alguna drecera improvisada i no seguir tota la pista, tallant en algun revolt.

He parat el GPS a la porta de casa amb 12,89km que he fet amb 1h 13m a una mitja de 10,5km/h, trobo que es un molt bon ritme per les meves condicions físiques actuals, estic fet una coca amb la post-grip que duc. El desnivell de 526 metres que es fan d’una tacada, durant els primers 7km ja s’han fet tots, però per pista i avui sense gel, còmodes de fer. La cadència mitja de 68 rpm, la mitja cardíaca de 124 ppm que és el meu 72% i la màxima de 147 ppm que és el meu 85%, temperatura mitja de 4 graus i mínima d’1 grau.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 12978 m
Total climbing: 538 m
Total descent: -535 m
Download file: 04_01_2023.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix