Avui hem fet la última sortida de l’any pel Garraf, diria que tota la colla, però al final hem estat només 3, n’hi ha que no hi son i altres que no han pogut venir.

La idea era fer quelcom curt, per estar a tornada a casa cap a les 10:30, vaig plantejar anar fins a Les Gunyoles.

A les 7:30 estàvem al Caprabo en Josep Maria i jo, encara fosc i negre, no comença a clarejar fins a tres quarts més o menys.

M’ha dit que havia d’estar a casa abans i que segurament fes mitja volta a mitja ruta, li he dit de canviar la ruta, tornar a l’alçada de l’Arboçar de Dalt i no arribar a Les Gunyoles.

Hem anat cap a Ribes, havíem quedat a Can Lloses amb en Joan Manel, que ha arribat puntual.

Carretera d’Olivella fins arribar a l’entrada del Mas Giralt, després de deixar al Mas a la dreta, hem anat a l’esquerre per creuar la riera i pujar cap a l’entrada de Mas Milà.

Hem fet la trialera de l’esquerre entrant, es curta, però fa pujar el pols cardíac un munt, son una sèrie d’esglaons durs.

Des d’allà hem anat cap a Viladellops, fent la trialera de pujada i de baixada que fem quan anem amb la colla o si vaig sol i no duc la gravel.

De sota de Viladellops per pista cap a Can Trabal, pujada al dipòsit per la trialera, baixar, creuar la carretera i entrar pel corriol de darrera, a l’Arboçar de Dalt.

Hem creuat el poble, cap a les Cases Blanques i de tornada, que es molt ràpida cap a Can Suriol.

Hem parat a fer la foto de rigor just a la cadena, on has de treure el fil elèctric per poder passar.

De Can Suriol pel corriol que voreja la riera cap al camp de futbol de Mas Milà, pel GR cap al Mas Giralt i hem agafat la trialereta de les “abelles” que ens ha deixat a la carretera d’Olivella, just a l’alçada del pont.

Carretera fins a Can Lloses i com que anàvem bé de temps, hem fet un corriolet i hem anat a parar a l’entrada dels Viñedos, on ens hem acomiadat d’en Joan Manel i en Josep Maria i jo hem tornat per l’autòdrom, Rocamar i hem volgut fer passeig per veure el mar, m’ha acompanyat fins a casa i ha marxat, eren les 10 i poc del matí, bon horari i bon ritme.

M’han sortit 45,59km que he fet amb 2h 31m a una mitja de 18km/h amb un desnivell positiu de 717 metres i negatiu de 729 metres, cadència mitja de 76 rpm, potència mitja de 175W, màxima de 772W, 135 ppm de pols cardíac mig que és el meu 78% i màxima de 163 ppm que és el meu 94%, consum energètic de 1827 calories i calor, 10,5 graus de mitja, 7 de mínima i 20 de màxima, no té sentit aquesta temperatura a l’hivern un dia 24 de desembre.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 45955 m
Total climbing: 799 m
Total descent: -783 m
Download file: 24_12_2022.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix