Després de 2 setmanes fora del Garraf, avui he tornat a sortir amb la colla pel Garraf, trialeres de nou.

Hem quedat a les 7:30 al Caprabo, érem en Josep Maria el Damià i jo.

Hem anat cap a Can Lloses, a Sant Pere de Ribes, on havíem quedat amb el Miquel i el Fer a les 7:50.

Quan hem arribat només hi havia el Miquel, avui era el primer dia que sortia amb nosaltres, puntual, com ha de ser.

El Fer ha tardat els 10 minuts de rigor, típic amb ell.

Hem baixat per la carretera d’Olivella cap a l’entrada al Mas de Can Giralt i a l’esquerre per baixar i creuar la riera i anar a parar a l’entrada de Mas Milà.

Hem pujat pels corriols de l’esquerre, per escalfar cames i fer pujar el cor de voltes, ja d’entrada.

El Fer ha vingut amb una 27,5 que té a casa, ja no té l’elèctrica, i ho ha notat bastant.

El Miquel ha anat un pel més lent, però ha anat fent bé.

Després de la primera escalfada, pista per anar cap a Viladellops, però buscant corriols de pujada i baixada, com sempre.

Quan hem arribat a Viladellops hem trobat que els corriols i camins que anaven cap a Can Trabal estaven tancats amb una cinta.

Veníem escoltant trets constantment i hem pensat que potser hi havia una batuda de senglars, tot i que no és època, així que hem fet canvi de ruta, hem pujat cap a Viladellops per la pista i creuat el poble per anar a sortir cap a la cantera i la rotonda de la C15.

Hem baixat per la trialera que hi ha a mà dreta, abans de començar la baixada per la carretera, es una drecera, però ens agrada més.

El Miquel ha caigut, res greu, una rascadeta petita a la cama esquerre. Ha caigut 2 cops, però igual, dur el pes massa endavant. El Damià no ha arribat a caure, però també dur el pes massa endavant i no va bé baixant.

Baixada cap a la rotonda de la C15 i hem anat cap al Castell d’Olèrdola, però sense pujar-hi, agafant la pista de la dreta, que et dur fins a la carretera de Moja a Daltmar.

Just creuar la carretera el Fer ha dit que ell girava cua, que anava massa just.

Li havia donar un parell de barretes i omplert d’aigua la cantimplora, massa dies sense sortir atmosfèric.

Ha fet mitja volta, per anar a la C15 de nou i tornar per carretera cap a Canyelles i cap a Sant Pere de Ribes.

Nosaltres hem seguit recte, per la pista, primer corriol i després pista i de nou corriol fins a Daltmar a Canyelles.

Des de Daltmar cap al Pic de l’Àliga, però sense arribar a la pujada final, just al creuament a la dreta cap a la Casa Alta a Vilanova.

Baixada per pista, pujada de ciment a mà esquerre i baixada de ciment de nou.

Al creuament de baix, hem anat a l’esquerre, per baixar el Fondo de les Oliveres.

La trialera de l’esquerre de l’inici l’hem feta en Josep Maria i jo, bé en Josep Maria l’ha feta sencera, jo he posat peu un moment per tornar a baixar. El Damià i en Miquel han anat per la ruta normal, el revolt i ens hem trobat de nou al corriol de baixada.

Hem baixat i ens hem reagrupat a l’arbre que hi ha caigut al final del Fondo de les Oliveres, passat l’arbre per la pista ampla i a la dreta cap al Mas de l’Artís.

Baixada per la trialera que comença just davant del mas, a la rotonda i per pista cap a Vilanova.

Tornada pel lloc de sempre, Masia d’en Cabanyes, la Mahle i cap a l’antic Casino de Barcelona, per anar cap a l’hospital Sant Camil on el Miquel ens ha deixat, ha marxat cap a Sant Pere de Ribes i el Damià, en Josep Maria i jo cap a l’autòdrom.

Ens hem acomiadat a la rotonda d’entrada a Sitges, ells han anat cap a la Plana Est, cadascú cap a casa seva i jo tornada a casa pel passeig.

He parat el GPS a les onze i poc del matí, amb 47,06km que he fet amb 2h 57m a una mitja de 15,9km/h amb un desnivell positiu de 773 metres i negatiu de 708 metres, una mitja cardíaca de 124 ppm que és el meu 72%, ritme tranquil i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, una cadència mitja de 72 rpm, una potència mitja de 154W i una màxima de 839W, el IF de 0.683 (poca cosa avui), consum energètic de 1645 calories i calor, mitja de 21,7 graus, màxima de 28 i en un punt mínima de 15 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 47510 m
Total climbing: 892 m
Total descent: -899 m
Download file: 22_08_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix