Ahir dijous, per uns temes personals, vaig fer repòs d’esport, avui m’ha vingut de gust fer una sortida “curta”, però de trialeres i fa dies que no feia la que baixa a Garraf i puja cap a la Pleta.

He sortit de casa que devien ser les 7:40l, m’he notat un pel pesat de cames, per tan, de ritme tranquil avui.

He encarat el Caprabo al polígon Mas Alba, m’he trobat tot el transit que he pogut i més.

Des del Caprabo, pujada el Collet de la Fita, Mas Maiol i el mirador dels Caçadors.

Baixada a la dreta cap als Holandesos, cada da m’agrada més el salt que han deixat just davant dels Holandesos 😊

Tot conegut fins a Can Lluçà, un pel núvol, però he pensat que no plouria.

Des de Can Lluçà, per la trialera del GR92 que baixa cap el poble de Garraf.

Estava molt seca, per tan, més còmoda de baixar.

Hi ha punts on haig de fer peu, sobretot baixant, potser he fet peu 3 cops, hi ha punts que sol em fa por de caure i fer-me mal, amb més gent, potser me la jugo.

He trobat una excavadora fent feina just a la cantera que hi ha sobre del corriol, hi havia una persona vigilant si venia algú, que era el cas.

Ha avisat amb un walki que paressin i he pogut passar.

Hi ha hagut un punt que he pensat que em queia alguna pedra al cap, estan menjant-se massa la muntanya ☹

La part que hi ha després de la cantera es molt més assolible, la he feta bé i gaudint.

Baixada fins a Garraf i vagament uns 150 metres de carretera de les Costes de Garraf, per agafar el corriol que puja just a mig revolt, el GR que va fins a La Pleta.

La pujada m’agrada molt, tot i que haig de fer peu a la rampa inicial, no he aconseguit mai fer-la sencera, tot i que avui m’he quedat a un parell de pams, m’ha relliscat la roda de darrera, crec que la propera vegada la pujo.

La pujada es tècnica, vas combinant força, equilibri i pensar que pots fer-ho.

Es d’aquelles que et puja el cor i cremen les cames, però m’agrada.

Un cop a dalt, ja per la pista fins arribat quasi a la carretera del RatPenat, però he agafat la part final del corriol del GR que va cap a La Pleta.

Surts a la carretera just a La Pleta, i amunt per carretera.

He trobat només 2 cotxes que pujaven i que han respectat distancies perfectament i un parell de ciclistes de muntanya just que hi ha la rampa més dura, anaven molt justos, els he saludat i els he passat.

Un cop a dalt, a l’entrada a La Morella, he seguit recte per carretera cap al pàrquing de Vallgrassa a la mateixa carretera del Rat Penat i per pista avall, fins arribar a la cadena i per la mateixa pista que he fet una estona abans en sentit contrari cap a Sitges.

El que no he pogut evitar, es la trialera del revolt a la dreta, després de passar el pàrquing del Collet de la Fita, m’agrada molt, té aquell punt de que si no traces per on deus, segurament acabis a terra, un punt que m’agrada.

He parat el GPS a la porta de casa que faltaven uns minuts per les 10 del matí, un pel tard.

M’han sortit 34,53km que he fet amb 2h 3m en moviment, una mitja de 16,8km/h, un desnivell positiu de 868 metres i negatiu de 847 metres. La cadència mitja de 75 rpm, la mitja cardíaca de 136 ppm que és el meu 79% i una màxima de 169 ppm que és el meu 98%. La potència mitja de 200W i la màxima de 1065W, un consum energètic de 1475 calories i bon temps, 19,4 graus de mitja, amb una màxima de 22 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 34822 m
Total climbing: 952 m
Total descent: -954 m
Download file: 04_06_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix