Ahir dissabte va ploure, i va ploure bé, per tan avui que hem sortit hem mirat d’evitar tolls d’aigua i fang el màxim possible, tot i que no ens n’hem sortit.

A les 7:30 al Caprabo estàvem el Damià, en Joan Manel i jo, hem esperat 5 minuts de rigor i hem fet via cap a Sant Pere de Ribes, on havíem quedat a les 7:50 a Can Lloses amb la resta.

El Jorge ha confirmat a Ribes, ell ve de Can Pei i agafa la pista a l’alçada de les Casetes d’En Portacreu, diu que ens ha vist, però no ens ha pogut atrapar.

Quan hi hem arribat hi havia el Mario i el Santi esperant-nos, per tan érem 6.

El Fer ha confirmat, fins i tot ha fet un whatsapp a primera hora del matí dient que vindria, però li hem donat marge fins a les 8:10 i després d’una trucada que no ha agafat, hem marxat sense ell, carretera d’Olivella fins a Mas Milà, mirant d’evitar cap corriol que hagués de creuar la riera, segurament estigués enfangat.

Hem entrat a Mas Milà, i hem sortit per darrera camí de Viladellops, agafant els 3 corriols i trialeres que hi ha, per donar-hi més volta, cap problema, poc fang i hem anat prou bé.

Un cop a Viladellops, a sota, hem pujat per la trialera de darrera i hem anat a la dreta, abans d’arribar a Viladellops, per la vinya que hi ha a la dreta, i aquí es on ens hem encigalat.

Hi havia fang, molt de fang.

Anàvem al davant jo, en Joan Manel i el Jorge, la resta han pogut escapar, però nosaltres 3 hem pringat de fang.

Tan de fang, que no he pogut seguir pedalant.

Hem parat i fet la volta, per tornar a la pista i a Viladellops per la pista, i carretera de baixada cap a la cimentera.

Hem hagut d’estar-nos una bona estona traient fang amb el que hem trobat, i ni amb això hem pogut fer les bicis netes.

Baixada per la trialera de la cimentera i avall.

Ens hem acomiadat del Mario just a la rotonda, no hem pensat en fer la foto plegats avui, mea culpa.

Hem pujat cap a la cimentera, buscant una mànega amb aigua que ha hem fet servir anteriorment.

Hi havia una retrac avui, just al costat de la mànega.

Hem netejat les bicis, bàsicament hem tret fang, molt de fang de les bicis, suficient per poder girar les rodes sense problemes i poder calar els peus als pedals.

Foto de rigor, sobre la retrac i de camí cap a Les Gunyoles.

És un camí que hem fet en sentit contrari un munt de cops, i que estava relativament bé, menys un tros de vinya, que tornava a haver-hi fang i que m’hi he ficat jo sol, la resta han aconseguit evitar-lo.

La pujada fins el cim de sobre de Gunyoles es criminal.

Es molt dura, al principi va donant peixet, però hi ha un punt on la veus, recte i empinada davant teu, es bastant dura.

L’hem feta el Juan Manel sense posar el 50, jo amb el 50 i el Jorge amb un 46, és el màxim que dur. El Damià ha acabat fent peu, el Santi amb l’elèctrica sense problemes.

Ens hem reagrupat a dalt i tornada cap a Can Suriol a Olivella.

Trialera de baixada, just a l’alçada de Gunyoles i la resta per pista, sense deixar-la, i bastant ràpida fins arribar a la carretera d’Olivella, a Can Suriol.

Allà hem anat a buscar la pista que comença sota el pont, i va cap a Mas Milà, al camp de futbol.

Ens hem trobat un grup de Biciats del Garraf, eren 5 crec, suposo que han sortit avui perquè ahir plovia, habitualment surten dissabte, ens hem saludat i llestos.

De tornada hem trobat, just abans de torbar-nos la riera, una altre colla amb una roda a les mans, hem preguntat si calia ajuda, ens han dit que no i hem seguit fent via de tornada.

Des del Camp de Futbol, pel GR fins el Mas de Can Giralt i carretera d’Olivella cap a Can Lloses.

El Santi l’hem perdut, però ens ha dit que aniria cap a Sant Pere de Ribes, volia anar a veure el Fer a casa.

La resta hem fet via de tornada cap a Sitges pel mateix camí de l’anada i a les Casetes d’en Portacreu, el Damià i el Jorge han anat a la dreta, cap a Vallpineda i a Can Pei i en Joan Manel i jo hem anat cap al Caprabo del polígon Mas Alba.

Ens hem acomiadat a l’alçada de l’institut i llestos.

He parat el GPS a la porta de casa que devien passar uns 10 minuts de les 11 del matí, hem fet un pel tard, però entre l’espera del principi i el fangar que hem hagut de treure a la cimentera, ja quadra.

M’han sortit 48km que he fet amb 2h 47m a una mitja de 17,2km/h, amb un desnivell positiu de 892 metres i negatiu de 822 metres, una mitja cardíaca de 125 ppm que és el meu 72% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, una cadència mitja de 77 rpm, una potència mitja de 194W, una màxima de 1067W, un  consum energètic en el meu cas de 1946 calories i bona temperatura, mínima de 8 graus i mitja de 10,6 graus.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 48432 m
Total climbing: 1009 m
Total descent: -1023 m
Download file: 02_05_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix