Avui dissabte volia sortir, tenia al cap fer Gunyoles, però ahir en Josep Maria em va dir de sortir i havia d’estar a les 9 a casa, jo podia allargar-ho 15 minuts, més, així que no he fet Gunyoles, hem anat a fer un Campdasens i allargat per la Plana Novella.

El dimarts al matí, vaig fer el mateix recorregut amb el Jorge, al anar a sortir de l’ascensor per agafar la bici, l’esquena va fer “click” i em vaig quedat clavat.

Com és normal i de persona intel·ligent, vaig sortir amb bici, no vaig dir-li de no sortir i quedar-me a casa al llit.

Al arribar a casa i dutxar-me, em feia molt de mal a l’esquena, així que dimarts vaig estar tot el dia al llit i Voltaren cada 8 hores.

Dimecres vàrem anar a passar el dia al Delta de l’Ebre, poca cosa.

Dijous descans, encara m’ho notava.

Divendres vàrem anar al rocòdrom de Can Puça una estona, una estona de Boulder en família, i millor.

Avui he tornat a sortir amb bici, amb una lleugera molèstia, però res com el dimarts.

Hem pujat la Fita que era fosc i hem arribat al cim, al pàrquing del Collet de la Fita ja amb llum.

Hem dut un bon ritme, tot i que jo amb la gravel jugo amb avantatge, es molt més ràpida.

Baixada per Mas Quadrell fins a Vallcarca, encara estaven els llums de la cimentera engegats, els colors de la cimentera de bon matí amb els llums encesos son espectaculars, a veure si qualsevol dia d’aquests torno a fer la ruta amb el dron i vaig alguna foto de més.

Pujada cap a Can Granada per la pista encimentada, i hem anat a la dreta, al punt de guaita, en Josep Maria no el coneixia.

Ens hem fet la foto de rigor, hem vist el sol sortint sobre el mar, espectacular, i avall, de tornada a la pista principal i cap a Can Granada primer i Campdasens després, per arribar al cim on ja es veu Can Lluçà i baixada per girar a la dreta després de la cadena cap al pàrquing de Vallgrassa, a la carretera del Rat Pena.

Un cop allà, creuar la carretera i baixada cap a Vallgrassa primer i cap a la Plana Novella després.

Baixada per la carretera que va a Can Grau i a l’esquerre, pujada per la pista que va darrera de la Plana Novella, del palau budista primer i després seguint la pista, entrada de nou al Parc Natural del Garraf.

Hem encarat la baixada cap a Jafra, hem trobat el segon ciclista del dia, el primer just abans de girar a la dreta, abans de la cadena, cap a Vallgrassa.

A Jafra, hem fet la trialera del revolt, en Josep Maria primer, va molt millor que jo amb la gravel baixant, l’he seguit, però just al segon esglaó, m’he desviat un pel de davant, i la gravel no permet errors com l’altre bici, he hagut de fer peu per no anar a parar a terra.

Hem seguit avall, creuament de la Fassina i recte per pujar cap a Sitges per Can Marcer.

La part final de la pujada per pista, l’hem feta per l’esquerre, com sempre, per la variant, hi ha menys perill de trobar-te algú baixant.

En Josep Maria ha passat primer, i no m’he pogut avançar, amb pedres va millor que jo amb la meva, rebota massa.

Mirador dels caçadors, i tornada pel mateix camí que hem fet de vinguda, Mas Maiol, les “Basures”, Collet de la Fita, baixada per la pista, res de trialera i cap al Caprabo.

Ens hem acomiadat quan entrava al carrer de casa seva.

He parat el GPS que no eren les 9 del matí encara, amb 34,70km que he fet amb 1h 46m a una mitja de 19,5km/h, amb un desnivell positiu de 779 metres i negatiu de 809 metres, una cadència mitja de 76 rpm, una mitja cardíaca de 131 ppm que és el meu 76% i una màxima de 162 ppm que és el meu 94%, un bona temperatura, mínima de 5 graus, s’ha notat on feia fred, a alguna vall i a algun cim, i una mitja de 8,6 graus, quan tocava el sol, també es notava molt.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34842 m
Total climbing: 843 m
Total descent: -844 m
Download file: 03_04_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix