Aquest matí de dijous hem quedat el Jorge i jo per fer una sortida curta i estar a les 9 a casa.

Hem quedat a les 7:00 al Caprabo, la idea era fer un Campdasens i tornar.

He sortit de casa que era fosc encara, amb lluna plena hi havia llum de sobres, així que m’he posat llum al darrera només.

Hem pujat el Collet de la Fita a fosques, però bé.

Jo he dut la Finna Taroko, el Jorge ha aconseguit mig arreglar el canvi que es va trencar el diumenge, així que ambdós hem anat amb el canvi que no acabava d’anar fi.

Jo estic esperant rebre la peça pel GX de darrera, perquè el cable entri per darrera, ara entra per davant i no va fi, va massa girat.

El Jorge ha aconseguit que canviï, però alguna cosa s’ha trencat. Segurament acabi comprant cable i funda noves, i passar la funda sencera per dins el quadre, ara no es una funda seguida, i sembla que algun tope s’ha fet malbé.

A l’alçada de les “basures” ja ha començat a clarejar i baixant a Vallcarca per Mas Quadrell ja es veia bé, no calia llum.

Hem arribat a Vallcarca, camions, es entre setmana i a més d’hora, suposo que es més comú trobar moviment a primera hora.

Els llums de la cimentera encara estaven engegats, no els havia vist mai encesos.

Hem pujat cap a Can Granada per les zetes de ciment.

S’ha de dir que no té color pujar amb la Niner Jet9RDO i amb la Finna Taroko, amb la gravel vas molt més ràpid, es molt més àgil i reacciona més ràpidament que la All Mountain.

Un cop hem arribat al final de la pujada, hem anat a la dreta, cap a la torre de guaita, per fer la foto de rigor.

El Jorge no hi havia arribat mai, les vistes son impressionants, però a més el sol començava a sortir per sobre del mar, estava espectacular, tot i que a la foto no es veu igual.

Foto feta i tornada a la pista principal, pujada cap a Can Granada primer i Campdasens després, hem arribat al cim de la pujada de ciment, just abans de començar a baixar cap a Can Lluçà, i hem decidit que per horari podríem allargar-ho per Vallgrassa.

Així que hem anat tornant i a la dreta, després de la cadena, hem pujat fins el pàrquing de Vallgrasa a la carretera del Rat Penat i avall de nou deixant Vallgrassa a la dreta i arribant pel corriol fins a la carretera de la Plana Novella a Can Grau i la pista de Begues.

Hem baixat per carretera cap a Can Grau, i a l’esquerre pujada cap a la Plana Novella.

Aquí hem passat fred, feia fred baixant a Vallcarca, ha fet fred pujant a Campdasens, però la baixada de Vallgrassa fins a la Plana Novella ha estat terrible.

Ens hem quedat ambdós que no podíem moure els dits de les mans de fred. Jo he sortit amb guants d’estiu, i aquí l’error.

Un cop hem arribat a la Plana Novella, a dalt, ha començat a canviar la temperatura, ja era més normal.

Hem trobat el Santi que venia en sentit contrari, anava tard, nosaltres també, hem parat 2 minuts justos i ens hem acomiadat.

Ell ha seguit cap a casa, havia d’anar a treballar i nosaltres dos hem baixat per entrar de nou a la pista del Parc Natural del Garraf.

Baixada per pista fins a Jafra i d’allà per la trialera del revolt cap al creuament de la pista a Sitges recte i a la dreta cap a La Fassina.

Hem seguit recte de tornada cap a Sitges per Can Marcer i cap al mirador dels caçadors.

La baixada pel mateix camí que la pujada.

He parat el GPS a la porta de casa que encara no eren les 9 del matí quedaven uns minuts.

M’han sortit 34,58km que he fet amb 1h 51m a una mitja de 18,6km/h, un desnivell positiu de 803 metres i negatiu de 809 metres. La mitja cardíaca de 122 ppm que és el meu 71% i una màxima de 151 ppm que és el meu 87%. La cadència mitja de 73 rpm, un pel de fred, 4 graus de mínima i 7,7 graus de mitja, que es fred si vas d’estiu com hem anat. El consum energètic meu de 1276 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 34691 m
Total climbing: 848 m
Total descent: -851 m
Download file: 30_03_2021.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix