Aquest matí de diumenge hem quedat a les 7:45 al Caprabo, el Mario venia de Ribes i fins a les 7:30 no hi ha llum. Ha aparegut el Damià, que no venia amb nosaltres des de setembre més o menys. Tenia al cap pujar la trialera de Garraf a La Pleta.

Hem pujat el Mario, en Josep Maria, el Damià, en Joan Manel i jo Fita amunt i hem trobat el Santi que ens venia a buscar al cim del collet de la Fita.

Hem encarat tots 6 la baixada a Vallcarca per Mas Quadrell, i hem pujat per la cimentera primer i després per la pista de ciment que va a Campdasens fins a Can Granada primer i fins a Campdasens després.

Allà hem fet la foto d’equip, en Joan Manel havia d’estar molt d’hora a casa, i ha continuat pujant cap a Can Lluçà i tornada, la resta, hem agafat la pista que va cap a la cantera i que baixa la cantera fins arribar a la carretera de Les Costes de Garraf, un parell de quilòmetres abans d’arribar al poble.

Per sort no hem trobat cap cotxe baixant, i un cop passes l’entrada del poble a la dreta, al revolt ample, creues i entres al corriol que puja, just abans de la balla.

El primer tros a mi em costa molt i habitualment acabo fent peu a la part final, però en Josep Maria ha pogut pujar sense fer peu, molt bé.

Ens hem reagrupat, el Santi veia un pel més endarrerit, i hem seguit pujant pel corriol/trialera que va fins a la Pleta.

El corriol de pujada es dur, molt dur en algun punt, però a mi personalment m’agrada molt, es tècnic, però es pot fer, està trencat, però esta prou bé com per poder pujar sense haver de fer peu, tot i que en algun punt s’ha de fer peu.

En Josep Maria no l’havia pujat mai, li ha agradat molt. La veritat es que amb el sol de tardor, es veia el mar i el poble de Garraf molt bonic.

Hem trobat gent, molta gent pel que es normal, un parell de ciclistes baixant, una parella de corredors pujant i excursionistes com a 3 grups, bastanta gent.

Ens hem reagrupat quan acaba el corriol i comença la pista, que està trencada per l’aigua, però es més ample i hem pujat fins a la gossera.

Allà hi ha un corriol a l’esquerre, estret però sense cap desnivell que et dur fins a La Pleta.

Des de La Pleta fins al Pla de Querol, que és el pàrquing que hi ha abans de començar a pujar a la Morella, es per carretera, es dur, però es pot fer bé.

El Santi ens ha dit que no l’esperéssim, anava a un ritme molt més baix que el nostre, i ens hem acomiadat d’ell tan bon punt hem tocat carretera a La Pleta.

Un cop a dalt, ja tots 4, hem baixat per carretera fins al pàrquing del RatPenat, i per la hora, que era relativament d’hora, hem decidit baixar cap a Vallgrassa i cap a la Plana Novella.

Hem passat per darrera del castell budista i hem entrat de nou al parc natural del Garraf, per baixar cap a Jafra primer i després agafar la pista de pujada cap a Can Marcer primer i cap al mirador dels Caçadors després.

Jo ha agafat el desviament de l’esquerre quan comença la pujada gran, la del final, m’agrada més, la resta han seguit recte per la pista, ens hem trobat a dalt.

Des del mirador, hem encarat la baixada i ens hem acomiadat el Mario i del Damià que han tornat per Mas Alba, en Josep Maria i jo hem baixat la Fita, agafant la trialera del revolt, a mi m’agrada, tot i que està bastant justa i en algun punt s’ha de fer un acte de fe.

Ens hem acomiadat davant de casa seva i he arribat a casa que encara no eren les 11 del matí.

M’ha sortit 42,59km que hem fet amb 2h 31m en moviment, a una mitja de 16,9km/h, amb un desnivell positiu de 1074 metres i negatiu de 1059 metres, amb una cadència mitja de 75 rpm, una mitja cardíaca de 128 ppm que és el meu 74% i una màxima de 166 ppm que és el meu 96%, la potència mitja de 192W i la màxima de 1103W, la temperatura bona, mínima d’1 grau, màxima de 14 i la mitja durant tota la ruta de 7 graus, hem anat bé. En el meu cas el consum energètic de 1739 calories.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 42986 m
Total climbing: 1199 m
Total descent: -1208 m
Download file: 13_12_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix