Aquest matí de dimarts he sortit de casa a les 7:20 aproximadament, ahir vaig descansar les cames, i avui em venia de gust fer quelcom curt, un pim pam, i estar a casa a les 9 com a molt tard, he pensat en pujar al cim de La Morella.

He encarat la Fita des de casa, pujant pel Caprabo. M’he anat animant a mida que anava pujant, inicialment no tenia intenció de pujar a “muerte”, però sense adonar-me anava controlant el temps i els punts on miro habitualment tempos.

Al pàrquing del Collet de la Fita, que son 3,8km des de casa amb 14 minuts i poc, uns 30 segons més del meu millor temps, al pi que hi ha a les basures, 16 minuts i uns 20 segons, uns 30 segons més del meu millor temps.

He mirat de anar un pel més ràpid, i passat Mas Maiol he pensat que no arribaria al mirador dels Caçadors per sota de 20 minuts, però si, he arribat al mirador amb 19 minuts 37 segons, que es un molt bon temps per mi.

He baixat cap als Holandesos, Casa Nova i he encarat Can Lluçà, per anar a l’esquerre després de la cadena cap al pàrquing del Rat Penat. Allà em marcava 35 minuts i poc, un minut més del meu millor temps.

He pujat per carretera fins a l’entrada de la carretera de La Morella.

No m’agrada la carretera, em fa por, i miro d’anar el més ràpid possible per estar-hi el menor temps. M’han passat 5 o 6 cotxes, suposo que anaven a treballar o a dur els nens a l’escola.

Passada la cadena ja respiro tranquil, no hi ha cotxes.

He pujat bé, veien com sortia el sol per l’horitzó.

He arribat a dalt de la Morella, a la pista vull dir, amb 57 minuts i pocs segons, he baixat fins el pla que hi ha a darrera i he fet la volta sense baixar de la bici.

Baixant he parat a fer una foto a contrallum, es veia molt bonic, tot i que la foto no es capaç de reflectir-ho.

Al final de la pista, abans d’agafar la part de ciment, hi havia un buldòzer treballant, li he fet un crit de “bon dia”, no volia passar per darrera sense que em veiés, no sigui que m’endugui una sorpresa inesperada.

He reduït tan que he acabat parant, m’ha vist, i he passat per darrera.

La tornada no tenia clar si fer-la pel mateix camí o tornar per Vallgrassa i la Plana Novella, però veien l’horari, he pensat en tornar pel mateix lloc per on he pujat.

M’he cordat la cremallera del coll del Maillot, i avall per carretera primer i per la pista després, pel mateix camí.

He arribat a casa amb 32,17km que he fet amb 1h 31m a una mitja de 21,1km/h amb un desnivell positiu de 761 metres i negatiu de 762. La cadència mitja de 75 rpm, la velocitat màxima, que aquest cop l’he vist i m’he espantat de 71,6km/h, però per carretera, tornant. La mitja cardíaca de 137 ppm que és el meu 79% i la màxima de 168 ppm que és el meu 97%. El consum energètic de 1258 calories, i la temperatura fresqueta, 17 de mínima i m’ha marcat 24 de màxima al sortir, dins el poble, la resta per sota de 20.

Aquí us deixo el track d’avui

Total distance: 32284 m
Total climbing: 842 m
Total descent: -847 m
Download file: 15_09_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix