Matí de dimecres, ahir vaig sortir a bon ritme, per tan, avui he pensat en fer una sortideta tranquil.la, volia fer una “budistes” i tornar, baixant per la trialera de la casa nova, que no la he feta des de juliol, amb la Gravel no l’havia baixat, pujar a la Plana Novella i tornar per Vallgrassa.

He pujat el Collet de la Fita, mirant de no passar en cap moment del 85% de pols cardíac.

Un cop a dalt, cap a les Basures, m’he trobat la Yolanda corrent 😉 i Mas Maiol, he girat a la dreta cap als Holandesos i he començat a baixar cap a la Casa Nova, pel corriol que va al creuament de Jafra i la Fasina.

La pega es que “me he venido arriba” baixant, la gravel no es la Jet, no té amortidors i segons que es pot baixar, però no al mateix ritme.

He anat agafant velocitat, fins que he notat, arribant al final del primer corriol, on hi ha un camp llaurat, que la roda de darrera tocava a terra.

Hi havia un forat que el tubeless no ha estat capaç de tapar, crec que una pedra deu haver tocar la llanta i el neumàtic que està entre mig, no ha aguantat.

He esperat una estona, desitjant que el tubeless fes la seva feina, però no ha fet res, es veia el forat perfectament.

Així que m’he carregat de paciència, tret la roda i muntat càmera.

Amb càmera i una gravel NO es pot anar pel Garraf, punxes segur, i varies vegades. Em va passar l’any passat al setembre amb la RTL9 Steel que em van deixar, punxava una mitja de 3 vegades per sortida, i vaig sortir 4 cops només amb ella.

He pujat de tornada pel mateix camí, sortida curta i frustrada.

A l’alçada de Mas Maiol, he notat que la roda de darrera marxava, he mirat endarrere i he vist que estava baixa d’aire. He desitjat que no hagués punxat, crec que no havia fet ni un quilòmetre.

He inflat i seguit avall, desitjant que aguantés, però no, no ha aguantat.

Baixant de les “Basures”, al pla de baix, entre les Basures i el Collet de la Fita he hagut de parar de nou, treure de nou la roda, treure la càmera i veure que si, havia punxat.

He arreglat la punxada amb tota l’empastifada del líquid tubeless que encara quedava.

Munto, inflo, i no infla ☹

Torna a desmuntar, i m’he adonat que amb el líquid que hi havia dins de la roda, havia mullat el pegat i l’havia desenganxat.

Mocador de paper, tot ben sec, i tornem-hi, rasca, cola, pegat nou, i a esperar.

He muntat al cap d’una estona, tot bé, i cap a casa, amb cura de no tornar a punxar.

Em desespera punxar, havent-hi tubeless, punxar es de neandertals.

He arribat a casa tard i sense haver fet res de profit amb la bici. 15,43km amb 44 minuts, 305 positius i 301 negatius, 125 ppm de mitja que és el meu 72%, consum energètic de 571 calories.

Aquí us deixo el trist track d’avui.

Total distance: 15512 m
Total climbing: 339 m
Total descent: -342 m
Download file: 16_09_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix