Aquest matí hem quedat a les 6:30, d’hora, però a les 10 s’ha d’estar a casa, Sitges té més de 10mil habitants. Ja podem fer sortides amb 10 persones a fer esport, i avui hem fet la primera sortida en grup, encara en Fase 1 i en semi-desconfinament.

Érem el Pedro i jo, i el Santi ja ens va a avisar que anéssim pujant Collet de la Fita amunt que ens trobaríem en sentit contrari.

Hem pujat la Fita i hem trobat el Santi uns metres més amunt, quan agafes la recta planera abans del revolt a l’esquerre on ja veus les “basures”.

Feia 2 mesos llargs que no ens veiem, ha estat prou bé, avui hem sortit tres, a veure si demà som més gent.

No tenim una ruta al cap, així que hem anat fent, hem baixat camí de Can Lluçà, per la Casa Nova cap al creuament de Jafra i la Fassina, per pujar cap a Jafra i baixat pel corriol del pàrquing cap a la pista de la Fassina als Massets de Dalt.

Ahir va ploure, no gaire, no hi havia gaire fang, però les pedres i les arrels estaven humides i la fullaraca estava xopa, el mullava el cos quan tocaves qualsevol herba.

Hem pujat per la trialera de després de la cadena, passat el pi dels Massets de Dalt a l’esquerre, l’hem pujada tots tres bé, tot i que cada dia esta més justa.

Un cop a dalt, hem creuat la pista de Can Pere de la Plana a Quatre Camins i hem baixat per la trialera de darrera. Al estar humida, les arrels rellisquen molt, el Santi ha fet una patinada, però no ha caigut.

Un cop a baix, hem seguit camí de Mas Milà, per pujar a la dreta camí d’Olivella, però en contes de girar a la dreta per pujar cap al cementiri d’Olivella, hem anat a l’esquerre.

Hi ha una pista, que esta un pel amagada ara, i que et dur a una trialera molt poc transitada, factible i divertida que el Pedro no havia fet.

Abans de començar a baixar ens hem fet la foto de grup, un pel estrany amb això de les distàncies socials, però crec que ho hem fet bé. A més el Pedro m’ha donat unes banderoles que ha fet amb el logo de Garraf en BTT, per poder posar-les quan ens fem la foto de grup. Molt xules i gracies a Pluscolor 😊

La trialera et deixa al camí que fem habitualment per anar a Can Suriol, just sota del camp de futbol de Mas Milà.

D’allà hem anat en sentit contrari, es a dir cap a Sant Pere de Ribes, i hem entrat de nou al parc natural, camí de la urbanització de Can Pere de la Plana.

Hem entrat a la urbanització, i hem agafat la pista que et dur a Quatre Camins.

Allà el Pedro s’ha acomiadat, volia estar d’hora a casa per sortir demà també, el Santi i jo hem agafat el GR5 cap a Can Grau, el “Tornillo”.

La pujada l’he fet bastant últimament, no he aconseguit pujar l’esglaó de rigor, segueixo intentant-ho i sé que qualsevol dia el pujaré, però avui no ha estat el dia tampoc.

La pujada es fa bé, tècnica, es explosiva, però es divertida, si més no a mi m’agrada, i crec que al Santi també.

Hem arribat a Can Grau i hem anat per carretera cap a la Plana Novella, per allà agafar la pista cap a Vallgrassa, i creuar la carretera del Rat Penat.

Des del pàrquing, hem agafat la trialera de la dreta, la que et deixa al revolt de baix i que esta molt tapada a l’inici i després d’uns metres de pista, de nou a la dreta, per agafar l’altre trialera que et deixa a la masia, que un cop passat el cadenat, de nou a la pista de Can Lluçà als Holandesos.

En Santi ha girat a la pista ampla, la que baixa a la Fassina, hem quedat demà a la mateixa hora, jo he seguit cap a Sitges, passant els Caçadors, el Collet de la Fita, la trialera del revolt de rigor, Caprabo i a casa.

He arribat a casa amb 42,85km que hem fet amb 2h 58 minuts en moviment, a una mitja de 14,4km/h. En el meu cas, una mitja cardíaca de 118 ppm que es el meu 68%, hem anat a ritme tranquil, i una màxima de 151 ppm que es el meu 87%. El consum energètic de 1695 calories, la potència mitja de 158W, la màxima de 1040W, el desnivell positiu de 946 metres i el negatiu de 924 metres, la cadència mitja de 72 rpm i la temperatura encara bona, mínima de 11 graus i màxima de 22, ja arribant a casa, avui hi ha previsió de calor.

Aquí us deixo el track d’avui.

Total distance: 43243 m
Total climbing: 1058 m
Total descent: -1058 m
Download file: 30_05_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix