Aquest matí de diumenge hem quedat a les 6:30 al Caprabo, hi ha hagut un malentès i he pensat que només vindria el Santi, que ens trobaríem a dalt al Collet de la Fita, per tan a les 6:35 he sortit del Caprabo amunt, he parat al creuament per anar a la dreta cap a Can Lluçà i he vist que el Santi no veia i que tenia un missatge el telèfon.

El Joan Manel ha entès que quedàvem a les 7, així que he fet mitja volta, he tornat al Collet de la Fita i el Joan Manel i el Santi han aparegut una estona més tard.

Hem baixat a Vallcarca per Mas Quadrell, hem pujat fins a Can Granada per la pujada de ciment i fins a Campdasens, d’allà hem arribat al cim, on es veu Can Lluçà i hem fet la foto de rigor.

Tornada cap a Sitges, i hem agafat el desviament a la dreta per pujar cap a la carretera del Rat Penat i baixat cap a Vallgrassa i fins a la pista de Begues.

Des de la pista de Begues, hem seguit per carretera fins a Can Grau, i fins a Olivella, però abans de baixar, a l’esquerre, pista cap a Quatre Camins i cap a Sitges per la Fassina.

He tingut un problema, m’he adonat, camí de Quatre Camins, que el cargol que agafa l’amortidor de darrera per la part de dalt, amb una mena de triangle que va al basculant estava sortit.

M’he espantat, ja que he entès el grinyol que va 3 o 4 sortides que escolto d’on venia.

He mirat de cargolar-lo, però no he pogut, bàsicament, la rosca estava a l’altre banda de la peça, que esta roscada i per molt que girés el cargol per una banda, la rosca no es movia. Es a dir, el cargol esta trencat pel mig, i l’amortidor, en contes de recolzar-se amb 2 punts, treballa de costat, forçant l’alumini i recolzat només per una part.

He ficat el cargol a dins amb les mans, no ha calgut eina, i he seguit cap a Sitges, evitant cap moviment brusc per l’amortidor, que no fes patir gaire la peça i cap a casa, demà aniré a que em treguin el cargol trencat i muntar-ne un de nou.

Ha estat una sortida tranquil·la, social, però ja n’hi havia ganes.

He arribat a casa amb 44,92km que he fet amb 2 hores 26 minuts pedalant, a una mitja de 17,2km/h, un desnivell positiu de 1001 metres i negatiu de 1004 metres,. El consum energètic en el meu cas ha estat de 1565 calories, la mitja cardíaca de 114 ppm que es el meu 66% i una màxima de 150 ppm que es el meu 86%, la cadència mitja de 69 rpm i la potència mitja de 167W.

Aquí us deixo el track d’avui, molt “pistero”, cap corriol ni trialera.

Total distance: 45329 m
Total climbing: 1087 m
Total descent: -1090 m
Download file: 31_05_2020.gpx

Per descarregar la ruta en format GPX has de fer un click al botó de sota de la gràfica que diu “descargar” amb el botó dret del ratolí i “guardar link como”, et donarà l’opció de guardar-ho en format .GPX al teu ordinador. Si et cal ajuda fes click aquí.

Digues si t'ha agradat

Comparteix